10/10/2019 - 00:37


POPOVI─ć ZABRANIO PRIJI KONCERT U ARENI?! Aleksandra i Filip sve isplanirali, krili i od Brene, ali ih je direktor Granda BUKVALNO zaustavio!

 

Popularna Aleksandra Prijović planirala je da u decembru napravi svoj prvi, veliki koncert u Aren ali je san pao u vodu nakon sastanka sa Sašom Popovićem jer je od njega dobila odgovor da je za to ipak prerano.

– Aleksandra ima dosta posla, radi svaki vikend i vlasnici klubova se bukvalno otimaju o nju. Ona je proletos pri─Źala sa Filipom ┼Żivojinovi─çem i tada su imali plan da organizuju veliki koncert u Areni do kraja godine. On je podr┼żava u svemu, pa i u tome da ispuni svoj san – otkriva izvor za Star, a prenose beogradski mediji.

– ─îim je to saop┼ítila Filipu, on je rekao da mu se ideja dopada, ali da ipak treba da se posavetuje sa Sa┼íom Popovi─çem, jer je on maher za te stvari. Zakazali su sastanak i tada mu je Aleksandra saop┼ítila da bi volela da u decembru napravi koncert u Areni. Me─Ĺutim, Popovi─ç joj je rekao da smatra da je jo┼í uvek rano za to i da bi bilo najpametnije da izda jo┼í jedan album koji sprema za prole─çe, pa tek nakon toga da zaka┼że koncert, jer ─çe imati vi┼íe svojih pesama na repertoaru.

– Filip je tada rekao da se sla┼że sa Sa┼íom, a njegov savet je prihvatila i Aleksandra.

– I Brena je saznala za Aleksandrin plan tek nakon ┼íto su ona i Filip popri─Źali sa Popovi─çem i u potpunosti je podr┼żala Sa┼íu i savet koji je dao Priji. Naravno, kada bude vreme za koncert, ona ─çe Aleksandri dati vetar u le─Ĺa, a i velike su ┼íanse da ─çe upravo Brena i Aco Pejovi─ç biti gosti na njenom koncertu.

– Njoj se malo ┼żurilo, jer je htela da bude prva mlada peva─Źica koja se usudila da peva u Areni, ali ─çe sada ipak da sa─Źeka kako su je savetovali iskusniji.

 
POVEZANO