POPOVIĆ ZABRANIO PRIJI KONCERT U ARENI?! Aleksandra i Filip sve isplanirali, krili i od Brene, ali ih je direktor Granda BUKVALNO zaustavio!

75

Popularna Aleksandra Prijović planirala je da u decembru napravi svoj prvi, veliki koncert u Aren ali je san pao u vodu nakon sastanka sa Sašom Popovićem jer je od njega dobila odgovor da je za to ipak prerano.

– Aleksandra ima dosta posla, radi svaki vikend i vlasnici klubova se bukvalno otimaju o nju. Ona je proletos pričala sa Filipom Živojinovićem i tada su imali plan da organizuju veliki koncert u Areni do kraja godine. On je podržava u svemu, pa i u tome da ispuni svoj san – otkriva izvor za Star, a prenose beogradski mediji.

– Čim je to saopštila Filipu, on je rekao da mu se ideja dopada, ali da ipak treba da se posavetuje sa Sašom Popovićem, jer je on maher za te stvari. Zakazali su sastanak i tada mu je Aleksandra saopštila da bi volela da u decembru napravi koncert u Areni. Međutim, Popović joj je rekao da smatra da je još uvek rano za to i da bi bilo najpametnije da izda još jedan album koji sprema za proleće, pa tek nakon toga da zakaže koncert, jer će imati više svojih pesama na repertoaru.

– Filip je tada rekao da se slaže sa Sašom, a njegov savet je prihvatila i Aleksandra.

– I Brena je saznala za Aleksandrin plan tek nakon što su ona i Filip popričali sa Popovićem i u potpunosti je podržala Sašu i savet koji je dao Priji. Naravno, kada bude vreme za koncert, ona će Aleksandri dati vetar u leđa, a i velike su šanse da će upravo Brena i Aco Pejović biti gosti na njenom koncertu.

– Njoj se malo žurilo, jer je htela da bude prva mlada pevačica koja se usudila da peva u Areni, ali će sada ipak da sačeka kako su je savetovali iskusniji.