Sara Reljić najstrašnije oplela po Dalili: “Sve što se tiče nje mi je ljigavo!”

93

Pevačica Sara Reljić, bivša učesnica Zadruge, komentarisala je učešće svog brata Filipa koji trenutno učesnik Zadruge 3. Ona je priznala da mu ništa ne zamera do sada i da bi mu čak savetovala da bude još otvoreniji i britkijina jeziku.

Ona je prokomentarisala i njegovu ljubavnu aferu sa Jelenom Krunić, koja je diskvalifikovana zbog nasilja nad Tarom Simov.

– Ne zameram mu ljubavnu aferu sa Jelenom jer ima dovoljno godina da sam određuje sa kim će da bude. Njeno ponašanje nije baš najnormalnije i uopšte mi nisu jasni oni napadi i njeno histerično ponašanje prema njemu. U suštini ona je samo utripovala da moj Filip hoće nešto ozbiljno sa njom, on o tome i ne razmišlja.Ne bih ga osudila da je imao seks pred kameram i ja sam ga imala – prokomentarisala je Sara.

Sara nije pričala samo o bratu i njegovom učešću već se dotakla i pojedinih učesnika čije ponašanje joj se uopšte ne dopada.

– Iskreno Dalilu ne podnosim, ne volim kad je Filip sa njom u društvu. Sve što se tiče Dalile mi jeružno i ljigavo. Što se tiče Miće on svake sezone ima isto ponašanje, jako je zao i bezobrazan i to je tako ne može da se odglumi. Novi učesnici ga se plaše, pa mu se zbog toga ne zameraju – rekla je Sara.

Na kraju se prisetila i muvanja i varnice koje su se desile sa Janjušem u “Zadruzi 1”.

– Mi smo se, što se toga tiče, samo sprdali da se muvamo, i priznajem – sami smo krivi što su tako pričali o nama. On je prvi krenuo tu priču, a ja sam je nastavila – objasnila je Reljićeva za Kurir.

Podsetimo, Sara je pre 3 nedelje, nakon što je Dalila napala Filipa Reljića, na Instagramu napisala:

– Pa, “sestro”, ja sam bila deset meseci sa istim tim “klošarima i ološima” od kojih se ti toliko razlikuješ, pa sam zadržala svoje kućno vaspitanje, damo! A svi ti “klošari i ološi” koji su pričali danas u emisiji, kad se sastave ne mogu imati psovki kao ti! Nema veze gde si, ali ima veze odakle si. I pod “odakle si” sam mislila na kućni odgoj, a ne na mesto odakle si.

.