Gagi se rasplakao tokom razgovora sa Lunom, a jošviše ga raznježilo kada je vidio ko se nalazi s njom! (VIDEO)

109

Na samom početku emisije “Izbacivanje i vanredno ubacivanje”, voditeljka Dušica Jakovljević je obavijestila publiku da je Drvo mudrosti pozvalo Gagija Đoganija u Rajski vrt. Drvo je upitalo Gagija da li ima dovoljno novca za poziv, a on je odmah istrčao kako bi ga pozajmio od zadrugara.

Zadrugari su mu odmah pritrčali u pomoć i Gagi se zaputio ka govornici, a sa druge strane ekrana pojavila se Gagijeva porodica.

– Tata – rekla je radosno Luna.

– Luna, ljubavi moja – odgovorio joj je Gagi, koji je odmah i zaplakao.

– Sve je super, nemoj da plačeš, svi smo dobro, Nina nije mogla da dođe, hoće još neko da te pozdravi – ispričala je Luna, pa okrenula kameru.

– Nemoj ništa da mijenjaš – poručio mu je Marko Miljković, a Gagi se posebno obradovao jer vidi upravo njega kraj Lune.

– Preponosna sam na tebe, mama i Andrej su u super odnosima, prijatelj nam je ostao, Nina je super, ja je čuvam. Imaš ogromnu podršku, ljudi te obožavaju. Zahvali se Nataliji i Saniju, ljubi Mirka, Jelenu… Radim, imam nastupe, Marko i ja nismo raskinuli. Spremamo ti veliko iznenađenje za rođendan. Ja nisam tu, radim, ali ću te gledati – nadovezala se Luna.

– Ja te vidim u finalu – poručila mu je kćerka.

Gagija su podržali i brat i sestra, kao i Adam Đogani i svu mu rekli da su ponosni na njega, kao i da pozdravi i da se zahvali Nataliji i Saniju.

.