DEČKA SAM OSTAVILA ZBOG FILIPA! Milica Kemez jecala u suzama kada su joj rekli da je NEMORALNA! Potpuno je slomili! (VIDEO)

69

Tokom večerašnje “Igre istine” Milica Kemez pitala je Marka Đedovića zbog čega smatra da ona nije moralna osoba u kući, nakon čega joj je on spomenuo intimne odnose koje je imala sa Filipom Đukićem u “Zadruzi”.

To je Milici teško palo, zbog čega je izašla ispred Bele kuće i počela da plače. Tada su Milicu tešili Stefan Karić, Stefan Milošević i Mateja Matijević. Milica je sve vreme govorila kako Marko ne može pred svima da joj kaže da nije moralna, a spominjala je i Filipa Đukića i Ivanu Šopić, kao i svog dečka kog je ostavila zbog Đukića.

Tako su zli prema meni! Rasplakalo me je to što su rekli da sam ja nemoralna! Što me toliko mrze? Šta sam ja uradila? Jesam li ja nekome uzela dečka, jesam li ja nekome prva prišla? Kako to meni može da kaže? Moja osećanja su prvo prevarena, pa onda sve ostalo i sada će tu da uskače glupača koja je trčala oko njega kao gluva k*čka! Neće graditi vezu preko mene njih dvoje! Povredilo me to što sam prevarena. Ja sam ostavila momka napolju, jer sam mislila da će ova veza da uspe! To je jaka reč da se kaže za mene da sam nemoralna! On mene svaki dan podbada za to, od prvo dana! – govorila je Milica.