“Jeftina glumice”: Lažnim suzama Dalile Dragojević niko ne vjeruje!

71

Voditelj Milan Milošević stigao je u Bijelu kuću kako bi obavio “Izbor potrčka” i “Pretres nedjelje”, a već na samom početku dogodilo se i nešto što je rasplakalo Dalilu Dragojević. Naime, ona i njen suprug Dejan Dragojević sklopili su od samog starta prijateljstvo sa Lepim Mićom, koji je odlučio da se našali na njihov račun i u dogovoru sa Markom Janjuševićem Janjušom i Vladimirom Tomovićem stvori veštačku frku.

Tako je ona u razgovoru sa voditeljem otkrila koliko je razočarana zbog toga što joj je Lepi Mića stvorio dramu kada je Dalila pomjerila njegovu ležaljku sa stvarima, pa kroz plač ispričala na čemu mu je najviše zamjerila.

– Mi sa Lepim Mićom ne razgovaramo od jučerašnjeg dana, moram da kažem da sam se mnogo razočarala u njega. On je čovjek koji je nama pomogao od samog starta. Nisam htjela da pokažem koliko nas je razočarao zbog ležaljke i njegove reakcije. Ja razumijem da je on stariji čovjek, ali imam poštovanje prema njemu. Nije rekao ni izvini, zaobilazio nas je u širem luku, zaobilazimo i mi njega. Bilo mi ga žao zbog cijele situacije sa Vladimirom, tu sam se razočarala još više. Rekla sam da je to vještačka frka, Vladimir se kleo da nije tako bilo – rekla je Dalila.

– Ja moram da kažem, brzo se vežem za ljude i za onog koga smatram da je iskren prema meni. Onaj do kog mi nije stalo ne može da me povrijedi. Ja sam o Mići imala pogrešno mišljenje, a poslije kada smo ušli ovdje dao je sve od sebe da nam pomogne da se ovdje snađemo. Ali, ti ovde guraš djevojke da kažu sve što imaju, a zašto ti prema nama nisi bio iskren i rekao da je vještačka frka u pitanju? Ja ne mogu da vjerujem, Rade ga je pitao da li je Mića kupio nešto, ja sam rekla da mi ne pričamo sa njim… I onda je on rekao da nije uspio ništa da kupi, jako mi je bilo žao što se sve to izdešavalo – nastavila je Dalila.

Očekivano, gledaoci ne vjeruju Dalili i njenim suzama, te su je nazvali jeftinom glumicom koja je spremna na sve zarad honorara.Pročitajte komentare koje su joj gledaoci uputili:

.

.

.