Anabela se preselila kod Lune! Viđena uplakana i bez trunke šminke kako vuče kese, a za njom je trčala neka djevojka: Komšije otkucale pjevačicu! Ništa im nije promaklo!

59

Anabela Atijas razvela se od Andreja Atijasa, a život je već 2 godine baca na teška iskušenja. Period kada je Luna Đogani u rijalitiju proživljavala nervne slomove zbog tada oženjenog Slobe Radanovića, ostavio je izgleda trajne posljedice na pjevačicin brak koji se potom i raspao, iako je preživjela batine od strane svog supruga u međuvremenu.

Naime, ona se prije skoro tri mjeseca razvela od Andreja Atijasa, sa kojim ima kćerku Blankicu, a bivši supružnici tvrde da su ostali u dobrim odnosima i da nevjera u braku nije postojala. Pjevačica se nakon razvoda preselila kod kćerke Lune u elitno novobeogradsko naselje. Komšije su odmah otkucale šta su vidjele.

– Istina je. Sada osim Lune u tom stanu živi i njena majka Anabela sa dvije kćerke. Ne znam kako sve stanu u taj stančić, pošto uopšte nije velik. Vidjela sam je nekoliko puta, ćuti, nikome se ne javlja, ide spuštene glave i svaki put kada sam je vidjela bila je bez šminke i vukla neke kese. Međutim, baš prije neki dan sam vidjela mamu i kćerku zajedno. Ne bih ih ni primijetila da nisu vikale i kukale – rekla je komšinica Lunina.

Scena koju je žena zatekla uopšte nije bila naivna, jer je pjevačica navodno plakala i ulicom dok je išla.

– Vraćala sam se iz prodavnice kada sam čula ženu kako plače i viče na sav glas, a onda sam vidjela još jednu, mlađu, kako trči za njom. Pogledala sam bolje, a imala sam i šta da vidim – Anabela plače, suza suzu stiže, a Luna pokušava da je smiri. Otišle su u frizerski salon u koji ova mlađa često ide. Dugo su sjedile tamo i sređivale se, a Anabela je nekoliko puta izlazila da telefonira i sve vrijeme su joj suze išle na oči. Ne znam ih dobro, ali mi je žao žene jer vidim da ju je taj njen Andrej šutnuo i odmah našao mlađu – rekla je žena.

Radnica u prodavnici koja se nalazi u blizini Lunine zgrade kaže da Anabela često posjećuje tu radnju.

– Ne znam da li ima novog dečka i sa kim se viđa, ali u posljednjih mjesec dana sam je skoro svaki dan viđala. Dolazi rano ujutru u prodavnicu i uvijek kupuje neki integralni hljeb, mlijeko, nemasni jogurt i neke slatkiše, to je sve što znam – zaključila je prodavačica.

.

.