BLIZNAKINJE rekle Jeci da je lutkica, a ona im poručila “Vas dvije ne bih uzela taman da ste jedini kadidati, pojma nemate”!

273

U prvom krugu “Zvezda Granda” predstavile su se sestre Valentina i Violeta (39) iz Kragujevca.

Čim su zapevala iako je bio zatvoren zid, Marija ih je prepoznala po glasu. Sve vreme su članovi žirija većali da li da pritisnu panik taster ali su ih na kraju pustili da otpevaju pesme “Kiše” Snežane Đurišić i Ej dragi dragi” Dragice Radosavljević Cakane.

“Izgledate kao dve lavice u cirkusu”, odmah ih je pozdravila Jelena. Ana im je skrenula pažnju da pogrešno pevaju i da devojka koja je pevala prvi glas trebala da peva drugi i obrnuto.

“Vas dve kao da ste došle iz nekog paralelnog univerzuma. Kao da niste sa ove planete, kao da ne pripadate ovde”, rekla je Jelena. Marija je pitala kako su mogle i pre nekoliko godina kad su se takmičile da imaju 39 godina kao i sad, a Popović je rekao da je tada bila greška. Jelena ih je pitala da li mogu da otpevaju nešto modernije i iz ovog veka, a kad su njih dve predložile “ljubav ili ludilo” njoj se to baš i nije dopalo. Onda su objasnile da one vole izvorne i turbo folk pesme.

“Ovo vam je šansa koju treba da iskoristite i koju vam ja sve vreme dajem, ali vas dve nećete”, rekla je JK.

“Ma otpevajte mi bilo šta moderno u 15 sekundi u dvoglasu”, razdrala se diva.

“Nemoj da se dereš možeš lepo da kažeš”, poručila je jedna od sestara. Jelena je bila u čudu i primetila je da je terca sve vreme u falšu.

“Jeca će da nas uzme. Vidi kako je slatka kao lutkica”, rekla je Valentina.

“Slupaj lutkice ja vas dve ne bih uzela taman da ste jedini kadidati. Vas dve pojma nemate. Pogotovo ti lutkice koja nisi ubola nijedan ton i sve vreme si bila u falšu”, rekla je Jelena. Ni Slađa nije htela da ih uzme, a diva im je poslala poljubac i poručila im “Ćao”.

Foto: D.Milošević
Grand.online

.

.