29/09/2019 - 02:36


BLIZNAKINJE rekle Jeci da je lutkica, a ona im poru─Źila “Vas dvije ne bih uzela taman da ste jedini kadidati, pojma nemate”!

 

U prvom krugu “Zvezda Granda” predstavile su se sestre Valentina i Violeta (39) iz Kragujevca.

─îim su zapevala iako je bio zatvoren zid, Marija ih je prepoznala po glasu. Sve vreme su ─Źlanovi ┼żirija ve─çali da li da pritisnu panik taster ali su ih na kraju pustili da otpevaju pesme “Ki┼íe” Sne┼żane ─Éuri┼íi─ç i Ej dragi dragi” Dragice Radosavljevi─ç Cakane.

“Izgledate kao dve lavice u cirkusu”, odmah ih je pozdravila Jelena. Ana im je skrenula pa┼żnju da pogre┼íno pevaju i da devojka koja je pevala prvi glas trebala da peva drugi i obrnuto.

“Vas dve kao da ste do┼íle iz nekog paralelnog univerzuma. Kao da niste sa ove planete, kao da ne pripadate ovde”, rekla je Jelena. Marija je pitala kako su mogle i pre nekoliko godina kad su se takmi─Źile da imaju 39 godina kao i sad, a Popovi─ç je rekao da je tada bila gre┼íka. Jelena ih je pitala da li mogu da otpevaju ne┼íto modernije i iz ovog veka, a kad su njih dve predlo┼żile “ljubav ili ludilo” njoj se to ba┼í i nije dopalo. Onda su objasnile da one vole izvorne i turbo folk pesme.

“Ovo vam je ┼íansa koju treba da iskoristite i koju vam ja sve vreme dajem, ali vas dve ne─çete”, rekla je JK.

“Ma otpevajte mi bilo ┼íta moderno u 15 sekundi u dvoglasu”, razdrala se diva.

“Nemoj da se dere┼í mo┼że┼í lepo da ka┼że┼í”, poru─Źila je jedna od sestara. Jelena je bila u ─Źudu i primetila je da je terca sve vreme u fal┼íu.

“Jeca ─çe da nas uzme. Vidi kako je slatka kao lutkica”, rekla je Valentina.

“Slupaj lutkice ja vas dve ne bih uzela taman da ste jedini kadidati. Vas dve pojma nemate. Pogotovo ti lutkice koja nisi ubola nijedan ton i sve vreme si bila u fal┼íu”, rekla je Jelena. Ni Sla─Ĺa nije htela da ih uzme, a diva im je poslala poljubac i poru─Źila im “─ćao”.

Foto: D.Milošević
Grand.online

.

.

 
POVEZANO
 
 
 
ÔťĽ