Sin Miljane Kulić napustio Zadrugu, evo gdje se nalazi: Marija u suzama, ne može da ga čuva, sinoć sve otkriveno!

105

Preksinoć je odjeknula vijest da u Zadrugu ulazi, bivši vjerenik Miljane Kulić, a bivši zadrugar Lazar Čolić Zola. Naime, prekjučer je bio Miljanin rođendan i zbog toga je bila organizovana i žurka. Miljana je cijele večeri plakala za Zolom, a ni slutila nije da će on uskoro doći na imanje, a sve je organizovao Veliki šef, jer Zola je bio neka vrsta poklona za ucviljenu Miljanu.

Njihov susret bio je veoma emotivan, dugo su se grlili i ljubili, a Zola joj je izjavio ljubav. Kada je došlo vrijeme da Zola izađe iz Zadruge Miljana je gorko plakala, niko od zadrugara, pa ni njena majka Marija, nije mogao da je smiri.

Kada se smirila, bila je ljuta na Zolu, jer nije želio da ostane u rijalitiju. Ali to je Miksi, uvijek kontradiktorna, danas jedno, sutra nešto drugo.

Ipak, ono što su ljudi na mrežama zapazili je da Marija i Miljana uopšte ne provode vrijeme sa malim Željkom. Naime, Miljana je toliko opsjednuta ljubavnim jadima i rijaliti pričama, da svoje dijete gotovo i ne pominje.

Sinoć je u momentu slabosti, Janjušu rekla da je dobro što mali ide u vrtić, kao da joj je to jedan problem manje.

Mali Željko svako jutro odlazi ujutru rano u vrtić, a vraćaju 18 i 30 minuta popodne, tako da Miljana ima cijeli dan na raspolaganju, a uveče ga čuva dadilja.

.