NEOČEKIVANI KRAJ POPULARNE SERIJE „IFFET“!

266

9

Uskoro se završava najgledanija serija u Bosni i Hercegovini „Iffet“ koja se emituje od januara u programu OBN televizije. „Iffet“ koju tumači jedna od najseksipilnijih turskih glimica Deniz Cakir, „Džemil“koga igra šarmantni Ibrahim Celikkol, sjajna su kombinacija koja je osvojila milionski auditorijum u našoj zemlji. I ako je na početku serija izgledala kao klasična sapunica kako se bliži kraj sve je više sličnija popularnim američkim krimi serijama. Mnogi se sa nestrpljenjem pitaju da li će konačno „Iffet“ i „Džemil“ pronaći sreću? Mi vam ekskluzivno donosimo detalje same završnice popularne serije, jednostavno očekujte neočekivano!

-U posljednjim epizodama Iffet i Džemil će dobiti kćerku kojoj će dati ime Elif ali sreću će uskoro zamjenjuje tuga! Shrvani gubitkom kćerke i dobijenim novostima o pronalasku njenog tijela nisu ni svjesni da sva događanja oko njih imaju tajnovitu pozadinu. Problemi u kojima se Iffet i Džemil nalaze su svakim danom sve veći. Međutim, najveći šok za Iffet dolazi od Džemila. Njegova želja za novim djetetom nailazi na Iffetino silno odbijanje. Nakon dva izgubljena djeteta, Iffet više nema ni snage ni volje da se bori protiv sudbine. Iffetina i Džemilova ljubav je toliko puta prebrodila ogromne poteškoće ali, prepreka s kojom se uskoro suočavaju je skoro pa nemoguća za prebroditi. Oni odlučuju da urade DNK testiranje koje dovodi do novih saznanja o nestanku njihove kćerke. Ipak, Džemil ima svoje razloge i namjere zbog kojih Iffet ne otkriva sve informacije dobijene nakon DNK testa.

Nakon spoznaje da je Ćićek djevojčica koja se pojavljuje u njhovim životima njena ćerka, Elif za koju su mislili da je mrtva, Iffet svaki trenutak želi da provodi sa njom. Da li će Iffet, po cijenu gubitka Džemila, ostati sa svojom kćerkom,  pobijedit će ljubav ili majčinstvo? Kako bi spasio ljubav svog života i svoju kćerku Džemil se uhvatiti u koštac sa njihovom životnom opasnosti. Sreća i suze obilježit će sam kraj megapopularne serije „Iffet“

Deniz Cakir i Ibrahim Celikkol su za vrijeme snimanja ove serije bili optpočeli ljubavno romansu koja je krajem prošle godine završila raskidom. Konačan rasplet turske hit serije ‘Iffet“, ne propustite saznati u uzbudljivim epizodama koje OBN TV donosi u narednom periodu.!

(e-turneja.com)