Dobio sam bakšiš od 50.000 €! Darko Lazić otkrio gdje se dobijaju najveće pare! Jesi li platio porez na to, majstore?!

98

Darko Lazić tvrdi da je na jednoj romskoj svadbi dobio bakšiš od čak 50.000 eura! Popularni folker kaže da rado pjeva na ovakvim veseljima jer tu ima najviše para.

“Često sam pjevao na romskim, vlaškim i rumunskim slavljima. Ne stidim se to da kažem, i oni su moja publika. Osim toga, tu se dobija najveći novac. Najviše što sam uzeo je oko 50.000 eura bakšiša za jedno veče! Bilo je tu i više para, ali nije sve bilo samo za mene, već su ostatak dobili ostali muzičari”, ispričao je pjevač, ali nije jasno da li je na to platio porez.

Darko tvrdi da su njegove starije kolege svojevremeno zarađivale mnogo više:

“Neke kolege nisu se obogatile za jedno veče, ali mlade generacije pjevača nisu zahvatila ta sretna vremena. Zlatno doba za muzičare su bile osamdesete i devedesete godine, kada su pjevali pokojni Šaban Šaulić i Sinan Sakić i ta stara garda. Ona su uzimali dosta para, za veče su dobijali bogatstvo.

Odu na svirku, a sutradan kupe novi “mercedes”. I tako svaki vikend. A sada nije uvijek tako… Lazić priznaje da je zbog popularnosti i para umalo izgubio život.

“Slava i novac moraju da utiču na čovjeka. Na početku karijere sam se trudio da ostanem na zemlji, ali sam ipak malo poletio. Popularnost me je promijenila, ali rekao sam sebi: “Ako ovako nastaviš, ko zna gdje ćeš završiti.”I ta nesreća mi se godila s razlogom. Izmakao sam kontroli to je bila opomena da moram da se smirim”, rekao je Darko.

ako je jedva izvukao živu glavu kad se u oktobru prošle godine pijan slupao kolima , pjevač ne odustaje od alkohola.

“Nisam uspio da se odreknem svih poroka, čovjek baš sve da ostavi. One ne može najgore ponekad ne popijem žestinu, e to ne mogu! Ne cirkam kao prije, ali uvijek ću popiti malo. Drugi porok su mi motori. Ne vozim ih još, jer ne mogu, ali mogu bar da ih gledam”, rekao je Darko.

.

.