VJERIDBA LUNE I MARKA! Miljković SKOVAO PLAN, niko nije znao detalje, a sve u dogovoru sa PRODUKCIJOM!

250

Luna Đogani i Marko Miljković su u vezi već osam meseci. Podsećamo da je njihova veza počela još u rijalitiju, a od tada su prošli i lepe i ružne trenutke.

Ipak, na kraju je ljubava pobedila, a Marko Miljković navodno planira da Lunu zaprosi i to u Zadruzi u programu uživo, kako bi i Gagi, njen otac mogao da prisustvuje.

– Marko već neko vreme planira da se veri sa Lunom. On je shvatio da na ovaj način može da spoji lepo i korisno i da oduševi Lunu, ali i da zardi velike pare u dogovoru sa produkcijom. Osim toga i Lunin otac boravi tamo, pa je to još jedan razlog da se veridba ozvaniči na ovaj način – kaže izvor i navodi da Marko već traži prsten.

Iako su kratko zajedno, Miljković je siguran u svoju odluku jer nikada nikoga nije voleo više od nje.

– U Markovoj glavi ne postoji ni najmanja sumnja da nešto neće ispasti kako treba. Siguran je da će Luna pristati da bude njegova žena i da će je posebno oduševiti što će ceo region videti da su uspeli da opstanu. On je želeo da je zaprosi u toku intimne večere, ali je shvatio da će egu njenove devojke prijati da svi vide koliko im je veza jaka – kaže izvor, a tvrdi da će veridbu moći da prate zadrugari na velikom video – bimu.

– Njihova veridba pratiće se na ogromnom ekranu u dvorištu “Zadruge”, a osim za Lunu to će biti iznenađenje i za Gagija. Plan je da se svi zadrugari izađu u dvorište gde će pratiti prenos uživo – kaže izvor.

.

.

.

.

.