IVANOV PRVI INTERVJU PO BIJEGU: U rijalitiju je užasno! Ne daju vam lijek, hranu na vrijeme – manipulišu vama! Zar da jedna Miljana vodi kolo? To je poniženje! A kaznu NE PLAĆAM

112

Ivan Gavrilović je posle nepune dve nedelje danas napustio rijaliti “Zadrugu 3”, a produkcija je objavila kako je pevač diskvalifikovan i da će morati da plati 50.000 evra obeštećenja.

Gavrilović je portalu “SrbijaDanas.com” dao prvi intervju posle filmskog bega sa imanja u Šimanovcima i poručio je da ne postoje pare za koje bi on nekom dao da njime manipuliše, kao i da je čitav rijaliti koncept katastrofalan po državu, a pogotovo mlade.

– Ništa se konkretno nije desilo, samo sam napustio brod ludaka. Ni na kog zadrugara nisam besan, čak sam se i sa Sanijem Ibraimovim pomirio. Skupila se u meni sva negativna energija koja se danima taložila. Prosto se nisam našao tu, nisam se uklopio u ekipu, ne mogu da se smejem nekim glupim forama… Ne mogu da gledam te svađe, nisam znao da su toliko “hevi”… Postoje neke igrice koje se ne vide na televiziji i koje su potpuno nehumane i nisam ni znao da je sve tako brutalno. Nije tu reč konkretno o produkciji, niti sam ja ljut ni na koga, nego o rijalitiju uopšte. Generalno, kao projekat. To je kao u koncentracionom logoru, kao u Jasenovcu, ne daj Bože. To je možda prejako poređenje. Ne vidi se na TV-u sve – da bi vam “drilovali” mozak oni vas izgladnjuju, ne daju vam na vreme neku tabletu, neki lek i slično… Ne samo meni… – započinje u dahu Gavrilović.

Koji su sve razlozi da napustite rijaliti?
– Želim samo da sačuvam moje zdravlje. Ne postoji cena zbog koje neko može da rukovodi i manipuliše tobom. A s druge strane, nije samo ni to razlog mog izlaska. Jer napravljen je rijaliti da se promovišu samo k**ve, neki anonimusi… Ne znam da li to neko onaniše na sve to… Da li postoji poenta gledati kako se neko svađa, da li je to za mlade dobra poruka? S moje tačke gledišta, to je katastrofa! Pa već tri tuče su bile, one se ne prikazuju na TV-u. Ono je strašno, tamo su veliki debili! Zar treba dopustiti da jedna Miljana Kulić drži slovo? To je veliko ponižavanje! Tri godine radi isto. Zato sam i ušao između ostalog, da probam da ih poklopim, ali ne vredi. Zar to treba da nam bude postulat ovog društva? Ja sam pevač, zabavljač, to bi trebalo da bude zabavno-humoristički program. A oni svi misle da je najvažnije da se neko posvađa. Da li smo mi normalan narod da gledamo i uživamo u tome kako neko nekom j**e mater?

To znači da ne postoji šansa da se vratite u “Zadrugu”?
– Treba da pričamo, da se dogovorimo, ali to onda treba da bude za neke ozbiljne pare za takve uslove i atmosferu…

Šta će biti sa kaznom od 50.000 evra koja se spominje? Produkcija je objavila da ćete morati da je platite?
– Ma kakva kazna, nema razloga da se plašim toga. Svako ljudsko pravo je na mojoj strani, ja sam zato spremio sve papire još pre ulaska jer sam znao o čemu se radi, nije mi to prvi rijaliti. Svaki član o zaštiti ljudskih prava je na mojoj strani. To je više upozorenje drugim zadrugarima da ne urade isto što i ja – siguran je Gavrilović.