14/09/2019 - 01:34


NAKON ŠTO JE NAZVALA J*BAČICOM, OGLASILA SE I LUNA! Evo šta je rekla o žestokom SUKOBU Gagija i Saške!

 

Gagi Đogani i Saška Karan ratuju otkako su se 6. septembra uselili u Belu kuću i zvanično postali učesnici treće sezone “Zadruge”! Naime, Saška je produbila njihov davnašnji sukob tokom učešća u “Farmi”, a zakopavanje ratnih sekira, po svemu sudeći, nije na vidiku.

Uprkos tome što je Gagi u više navrata pokušao da joj pruži ruku pomirenja, Saška ne odustaje, zbog čega svakodnevno dolazi do novih, žestokih svađa tokom kojih padaju prozivke, ružne reči i uvrede koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Do novog obračuna došlo je i sinoć, tokom gledanja snimaka u Beloj kući. Dok je Gagi govorio o svom privatnom životu, umešala se i Saška – počele su provokacije, a potom i uvrede na račun prošlogodišnje pobednice Lune Đogani, Gagijeve ćerke, što mu je teško palo.

– Bežaćeš opet! Treba da mi se zahvališ što onu tvoju ćerku j*bačicu nisam dirala zbog tebe! Lunjara, prostitutka koja ide iz kreveta u krevet – bez dlake na jeziku urlala je Saška, reagovalo je čak i obezbeđenje, a Gagi je rešio da ne pada na provokacije, te se sklonio po strani.

Evo kako je Luna reagovala na ovaj sukob i kako doživljava uvrede koje je Saška iznela na njen račun:

– Mogu samo da kažem da sam ponosna na Gagijevo ponašanje i da bih volela da takav ostane! A sve ostale stvari će se rešiti… – kratko je za Pink.rs poručila pevačica, koja nije želela da dodatno komentariše očev zategnut odnos sa Saškom.

.

.

.

.

 
POVEZANO