ODMAH JAKO IZBACIVANJE: Pale PRVE nominacije u Zadruzi 3 – favorit u duelu za “letenje” iz igre

120

Prva, i više nego uzbudljiva rijaliti nedelja u trećoj sezoni rijalitija “Zadruga” polako se privodi kraju. Produkcija je rešila da vrati nominacije u petak, tako da je večeras bio prvi put kada su u “trojci” učesnici i publika glasali za nominovane.

Ovonedeljni vođa šoua u Šimanovcima je Lepi Mića, a on je za potrčke izabrao Miljanu Kulić i Mirka Gavrića.

Učesnici su i ovoga puta glasali koga će nominovati od potrčaka. Manje glasova saboraca imala je Miljana i prva je nominovana.

– Što se tiče nominacije, apsolutno me niko nije iznenadio od učesnika. Pet dana ove ljude znam, ne očekujem previše, da bi neko mogao da me razočara. Većina priča ono što ne misli. Vreme će pokazati da li sam ja zaljubljena u Karića ili ne, nema potrebe da se ikome pravdam… A ove pevačice koje se ulizuju i šlihtaju Mirku, Mirko je isto tako bio producent svojoj supruzi, ako mislite da će on da vam pomogne napolju, hoće, ali za novac – ispričala je Miljana, a potom se Gavrić zahvalio svima koji su ga sačuvali ove nedelje.

Takođe, drugog nominovanog izabrala je publika. Najmanje SMS glasova, a ujedno i nominaciju, dobio je Raća Mitrović.

Ko će napustiti rijaliti “Zadrugu” ostaje nam da vidimo za dva dana u izbacivanju. Ako sve bude po planu, to će se odigrati u nedelju oko ponoći. U svakom slučaju, jasno je da će odmah prvo izbacivanje biti jako – jer u igri je jedan favorit, Miljana Kulić.

.

.

.

.