14/09/2019 - 01:22


ODMAH JAKO IZBACIVANJE: Pale PRVE nominacije u Zadruzi 3 – favorit u duelu za “letenje” iz igre

 

Prva, i vi┼íe nego uzbudljiva rijaliti nedelja u tre─çoj sezoni rijalitija “Zadruga” polako se privodi kraju. Produkcija je re┼íila da vrati nominacije u petak, tako da je ve─Źeras bio prvi put kada su u “trojci” u─Źesnici i publika glasali za nominovane.

Ovonedeljni vo─Ĺa ┼íoua u ┼áimanovcima je Lepi Mi─ça, a on je za potr─Źke izabrao Miljanu Kuli─ç i Mirka Gavri─ça.

U─Źesnici su i ovoga puta glasali koga ─çe nominovati od potr─Źaka. Manje glasova saboraca imala je Miljana i prva je nominovana.

– ┼áto se ti─Źe nominacije, apsolutno me niko nije iznenadio od u─Źesnika. Pet dana ove ljude znam, ne o─Źekujem previ┼íe, da bi neko mogao da me razo─Źara. Ve─çina pri─Źa ono ┼íto ne misli. Vreme ─çe pokazati da li sam ja zaljubljena u Kari─ça ili ne, nema potrebe da se ikome pravdam… A ove peva─Źice koje se ulizuju i ┼ílihtaju Mirku, Mirko je isto tako bio producent svojoj supruzi, ako mislite da ─çe on da vam pomogne napolju, ho─çe, ali za novac – ispri─Źala je Miljana, a potom se Gavri─ç zahvalio svima koji su ga sa─Źuvali ove nedelje.

Tako─Ĺe, drugog nominovanog izabrala je publika. Najmanje SMS glasova, a ujedno i nominaciju, dobio je Ra─ça Mitrovi─ç.

Ko ─çe napustiti rijaliti “Zadrugu” ostaje nam da vidimo za dva dana u izbacivanju. Ako sve bude po planu, to ─çe se odigrati u nedelju oko pono─çi. U svakom slu─Źaju, jasno je da ─çe odmah prvo izbacivanje biti jako – jer u igri je jedan favorit, Miljana Kuli─ç.

.

.

.

.

 
POVEZANO
 
 
 
ÔťĽ