Jelena Čabarkapa : ”Amel me najviše kritikuje!”

265

1395290_10202345087134811_1127528393_n

Svake godine imamo priliku vidjeti i čuti mnoštvo mladih talentovanih ljudi, koji kroz naš najpopularniji show u državi – ”Zvijezda možeš biti ti” odluče pokazati svima ono što znaju. Naravno, kroz sve to ih prati stručni žiri koji ih svojim savjetima pokušavaju usmjeriti na pravi put što se tiče njihove karijere.

Sasvim je normalna stvar da ponekad budu i malo grublji komentari, odnosno kritike, jer show ne bi bio zanimljiv u suprotnom – a traži se najbolji! No, većina učesnika kada napusti studio skine neki teret sa srca s nadom da su se riješili kritika bar neko vrijeme do naredne live emisije, ali ne i Jelena.

Jelena nam je ove sedmice u emisiji ”Glam Blam” priznala kako joj je njen voljeni momak, inače poznati pjevač Amel Čurić, najveći kritičar ali i najveća podrška u čitavoj ovoj situaciji. Na sve to, Amel je dodao kako je on zapravo bio jedan od nagovaraća da se Jelena i prijavi na ovo takmičenje, i vjerujemo da su mu svi mnogo zahvalni na tome, jer već imamo potencijalnu pobjednicu ove šeste sezone.

Iz emisije u emisiju, Jelena nas iznenadi savršenim glasom ali i odličnim scenskim nastupom, koji je jedan od dokaza da Jelena radi ono što voli, da uživa u tome, ali i da se trudi koliko god je u mogućnosti.

Tako je bilo i ove sedmice, kada je nakon izvedbe pjesme Selme Bajrami “Zakon sudbine” za intonaciju od stručnog žirija dobila 10, 10, 9, za interpretaciju 9, 10, 9, i za scenski dojam 10, 10, 10, što je bilo skoro pa odlično u odnosu na glasove publike, koji su ove sedmice za Jelenu poslali samo 728 glasova, pa je tako Jelena i ovaj put ostala sa najmanjim brojem televotinga.

Finale je sve bliže, a novi sistem ocjenjivanja je tu, ukoliko mislite da Jelena zaslužuje svoje mjestu u velikom finalu, obezbjedite joj to glasovima! 096 820 820

E. Dautović