Minu šišali na ćelavo zbog Tare! Tukle su se po splavovima, a Vrbaški je danima bila sva u modricama kad joj je Simova namjestila batine! Ali od ovog najviše strahuje!

12

Mina Vrbaški ušla je u ,Zadrugu 3″ i tako postala ravnopravní učesnik, a jedan od uslova koje je postavila produkciji jeste da bude zaštićena od cimerke i bivše drugarice Tare Simov, zbog koje je prije nekoliko godina ošišana na ćelavo. Kako naš izvor navodi, Mina je zahtijevala da u slučaju fizičkog kontakta sa Tarom, ona bude izbačena iz kuće.

– Mina i Tara bile su jako bliske prijateljice sve do trenutka kada su se sukobile oko istog dečka. Kada se situacija između njih zakuhala, Tara je tadašnjoj Mininoj djevojci ispričala da je Mina vara, poslije čega ju je ta djevojka brutalno pretukla i ošišala na ćelavo. Minin i Tarin rat trajao je mesecima, čak su se potukle i na jednom prestoničkom splavu, a sumnjalo se da je i batine koje je Mina dobila od grupe muškaraca nekoliko meseci kasnije namestila upravo Tara – priča izvor i objašnjava da je Vrbaški tražila zaštitu u strahu da će je bivša prijateljica napasti dok spava ili dok ne gleda.

– Jedan od glavnih razloga zbog kojih se Mina toliko premišljala oko ulaska u rijaliti upravo je Tarino nasilničko ponašanje. Objasnila je da vuče traume od nasilja koje je pretrpjela kako od te djevojke tako i od njenih prijatelja, te da strahuje da će je napasti i povrijediti dok spava.

Ispričala je da je poslije batinanja nedjeljama bila modricama i da ne želi ponovo da prolazi kroz to.

Kada je sa produkcijom dogovorila da Tara će poslije najmanje greške ili fizičkog napada biti izbačena, pristala je da bude učesnik.

.

.