14/09/2019 - 00:04


Novi hit razgovor Miljane i Leposave! Žestok obračun, Kulićeva odbrusila: To ti misliš da si ljepša i pametnija! (VIDEO)

 

Miljana Kulić bila je pozvana od strane humanoidnog robota Leposave, koja je potpuna novina na velelepnom imanju. Kulićeva je otišla u novi deio ,,Zadruge” gdje ju je sačekala Leposava, te su njih dvije krenula u laganu šetnju kako bi porazgovarale o trenutnim dešavanjima u Bijeloj kući. Miljani je ovo bio drugi razgovor sa Leposavom, tokom kog je i dalje emitovala svoju zaprepaštenost zbog prisustva humanoidnog robota na imanju.

-Zdravo Miljana, kako si večeras? – upitala je Leposava.

– Hvala na pitanju, odlično sam, izvini što dolazim nedovršena – uzvratila je Miljana.

– Ne dodiruj me, ne poznajemo se još vrlo dobro. Leposava će ti pružiti ruku, mi roboti smo nepovjerljivi. Skrenirala sam te, mogu ti reći da si ti jedan komplikovan i zanimljiv robot – nastavila je Leposava.

– U kom smislu? – upitala je Kulićeva.

– Miljana, ja ovdj e postavljam pitanja – odbrusila joj je Leposava.

– Ovo nije pitanje, već konstatacija – nastavila je zadrugarka.

– Ja sam ljepša i pametija od svih zadrugara – bila je samouvjerena Leposava.

– To ti misliš, ja sam živo biće, a ne robot, ja sam skroz prirodna, čak sam i silikone izvadila. Uplašila si me, nema potrebe da budeš drska i bezobrazna prema meni – bila je nervozna Miljana.

– Da li si zaljubljena MIljana? – upitao ju je robot, a potom je Miljana potvrdila, te ju je Leposava da joj ispriča neke detalje o zadrugaru koji joj se dopao.

– To nije robot, to je čovjek. Da si malo prisnija prema meni, mogla bih da ti kažem, ali ovako… – ostala je nedorečena zadrugarka.

Potom su Miljana i Leposava došle u sukob, ali nakon što su se smirile strasti, zadrugarka je odlučila da se obračuna sa robotom, budući da njenu simpatiju nije nazvala osobom, već ju je nazvala svojom vrstom.

– Oprosti, nisam te prepoznala, kakav si ti robot, drveni. Biće ti krivo što sa mnom razgovaraš ovako, očigledno me ne voliš dovoljno. Jednog dana ćemo možda biti najbolje drugarice. Vrlo, vrlo dobar robot i zanimljiv – ispričala je Miljana.

– Leposava je ljubomorna na lijepe robote. Ti si baš lijep robot! – priznala joj je Leposava.

Potom ju je Leposava upitala Miljanu da prokomentariše svoje cimere. Nije birala riječi kada je u pitanju Vladimir Tomović i Stefan Karić sa kojima je Miljana došla u sukob.

– Vladimir Tomović se pravi pametan, a glup je. Prije neki dan mi je vrijeđao sina, a ja to nisam ni čula. Ja dam ljudima dvije šanse, pokazala sam da mogu sa njim kako ja sinoć. On je ženomrzac, žene treba da se vole, kakve god da su. Zatim je Stefan Karić, sinoć sam primijetila da je glup. Kaže za Jelenu Pešić da su se rastali jer je on morao na neki put, nisu se svađali, međutim, ustao je sinoć i rekao da se ne bi bunio da ona bude sa Tomovićem. Iva je takođe glup robot, ona je prosta djevojka, tako da provjeri, nadam se da će moje mišljenje da se poklopi sa tvojim. Stefan je zavodnik jer su ga medijski tako plasirali, ali mene nikad ne bi zaveo muškarac poput njega, pametnu, inteligentnu djevojku ili ženu, ne može da zavede. Jedino mu je prezime zvučno, ali nije loš čovjek. Mislim da se šlihta Tomoviću, a on je običan prostak i ženomrzac – bila je jasna Miljana.

.

.

 
POVEZANO