ISPLIVAO PO*NO SNIMAK nove zadrugarke! Vrela akcija u WC-u kluba! Pročulo se i po Bijeloj kući, zar ONA?!

177

Bane Čolak pustio je priču po Beloj kući da Nataša Radan ima p.rno klip.

– Bane je pustio priču da imam p.rno film. Ništa se ne vidi jer sam obučena, sa dečkom sam se posvađala pa smo se sreli posle dva meseca, otišli smo zajedno do wc-a i to se desilo. Neko je snimio odozgo, traje par sekundi, imam taj klip u telefonu. To je sad neko napolju pustio. Bane mi je posle dobacio ja se bar ne je*em po wc-ima. Ništa mu nisam rekla, šta i da mu odgovorim kad je budala, pred svima je to ispričao – žalila se Nataša Jeleni Krunić.

Nakon toga Natašina drugarica, Dragana Stojančević, koja se inače muva sa Čolakom, zamerila je svojoj simpatiji zbog ovog poteza.

– Zašto si pustio tu priču? To je mnogo ružno, ona je žensko, kako možeš da joj kažeš “Ne je*em se ja po wc-ima”? Ona je svesna šta je uradila, ali nije trebalo tako da kažeš – zamerila je Dragana Banetu, a on je odgovorio…

– Čuo sam da postoji Natašin klip, Bora Santana mi je rekao, šta ja da radim. Samo sam čuo pa sam dobacio i rekao sam da ću je večeras zbog toga prozivati – priznao je Čolak, a sve detalje poslušajte u videu.