10/09/2019 - 15:54


Strašni detalji: Stigli prvi rezultati obdukcije tijela repera Grua! 5 udara o vodu bili su kobni! Evo šta mu se desilo!

 

Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život u ponedjeljak u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje djece, sina Vuka i Relju.

Prema prvim nalazima obdukcije, reper se utopio u Dunavu pošto je prethodno zadobio dvostruki prelom kičme pokazala je obdukcija njegovog tijela.

Podsjetimo, Dalibor Andonov Gru, koji je volio ekstremne sportove, tragično je izgubio život tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje djece, sina Vuka i Relju.

Prema priči očevidaca, Gru je tokom cijelog dana pokušavao da okupi ekipu za kajting. Košava je inače veoma opasna za vožnju, pa je za eventualnu hitnu intervenciju neophodan minimum čamac.

“Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov”, rekao je očevidac.

“Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog tih linija i kajt mu je ušao u “loop” (stanje nekontrolisanog kretanja). Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov – rekao je očevidac.

 
POVEZANO