Ja nemam koga da pozdravim, sem sestru i psa… Zadrugarka koja je odrasla bez roditelja se rasplakala pred svima! (VIDEO)

64

Tokom porodičnog sastanka u Bijeloj kući, Milica Kemez se rasplakala. Naime, poznato je da je Milica odrasla u teškim životnim okolnostima, ali da se borila za sebe i svoju sestru. I dok su svi zadrugari pozdravljali svoje najmilije, Milica se rastužila i pustila suze, budući da je ona odrasla bez roditelja, te se obratila svima i očitala lekciju.

– Ja nemam koga da pozdravim, sem sestru i psa, kažu ljudi da sam asocijalna, ali ja ne umijem da se foliram. Ne mogu nekog da zagrlim koga vidim ovdje prvi put, ne mogu da se smijem nekim forama koje nisu smiješne, ne želim da učestvujem u raspravama, da glumim neku ribu, da pravim neke lažne priče. Tokom sistematskog, Rade Lazić je htio da stupi u kontakt sa mnom, htio je da ispadne džentlmen, što ovdje ne vidim da jesi. Ako si zavodnik i sa nekim hoćeš da ostvariš kontakt, onda moraš da budeš bolji frajer – objasnila je Milica.

.

.

.