Kaća Živković oplela po pobjednicama Zadruge: Kija je jedno veliko ništa, Luna je pohlepna!

121

Atraktivna pjevačica Katarina Živković priznaje da je prvu i drugu sezonu “Zadruge” pomno pratila i smatra da je njena sada već koleginica Kristina Kija Kockar tugu i dramu koju je pretrpjela u rijalitiju usmjerila na karijeru, ali ne na pravi način, dok, prema njenom mišljenju, Luna Đogani ne bira sredstva za uspjeh.

Kaća je istakla da se u jednom trenutku nije znalo da li je Kija pjevačica, voditeljka ili književnica, te se nije libila da iznese mišljenje.

– S jedne strane, svaka čast Kiji na hrabrosti i smjelosti da od prevarene žene postane zvijezda preko noći, a opet s druge strane, za mene to što je ona uradila je prava ludost. Toliko su u jednom trenutku svi navalili na nju da se više nije znalo šta radi, bila je sve i ništa. Prvo rijaliti-zvijezda, pa književnica, a onda i pjevačica. Iskreno, mislila sam da Kija neće imati ovako dobre nastupe, međutim, vidim da je uspjela – rekla je atraktivna crnka i dodala da ne zna odakle Kockarevoj snaga za sve što radi, pa se dotakla i njene ljute protivnice Lune Đogani.

– Skidam Kiji kapu za tu hrabrost ili ludost, ne znam šta je, i, naravno, za upornost. Od svoje tuge Kija je napravila priču koja se vrti oko nje, posao i svašta nešto. Luna opet potiče iz muzičke porodice i ona je svašta pretrpjela u rijalitiju i ne mogu da kažem da mi je čudno što je postala pjevačica. Meni je to malo smiješno, čim izađu iz rijalitija sve postanu pjevačice – kaže Živkovićeva i dodaje da se Luna svim sredstvima bori da uspije:

– Vidim da se Luna maksimalno bori da uspije i da je postala malo pohlepna, ali to je normalno za svaki početak. Opet, ima nas mnogo na estradi, pa je donekle i razumno takvo Lunino ponašanje.

.

.

.