ZMBT: Da li Asmiru fali podrška fanova?

220

aaaas

Jedan od glavnih favorita za pobjedu, Asmir Grabus svake sedmice svojim izlaskom na scenu izmami osmijeh na lice mnogim djevojkama, a i njegovi nastupi su uvijek popraćeni ogromnim vriskom zadovoljnih fanova.

Vjerujemo da je i Asmir time veoma zadovoljan, jer realno gledano ima razloga i biti. Kako i sam žiri kaže, Asmir se u posljednje vrijeme mnogo popravio i njegove ocjene su znatno bolje nego na samom početku takmičenja, što je i njegovu poziciju na tabeli učinilo čvršćom.

Kako i sami znamo, Asy je dugo držao prvo mjesto na konačnom poretku sa najvećim brojem glasova, ali to nije slučaj i zadnjih par emisija. Ove sedmice Asmir je od svojih fanova kao znak podrške dobio tek 1 720 glasova, što naravno nikako nije dovoljno za prvu poziciju, koju je i ove sedmice zauzeo Growe sa 1487 glasova, ali i mnogo boljim ocjenama.

Ovog petka, Asmir je izveo pjesmu ”Sunce ljubavi” za koju je dobio 8, 8, 8 za intonaciju, 8, 8, 7  za interpretaciju i 9, 8, 8 za scenski dojam. Naravno može to mnogo bolje, ali tako i glasovi.

Ukoliko sljedeće sedmice želite vidjeti Asmira na prvoj poziciji, glasajte za njega i pružite mu punu podršku! 096-820-828

E. Dautović