Ovo glibavo g.vno i smrdljiva d.olja dolazila mi je u kuću i radila o glavi! Aca Lukas otkrio razlog svađe sa Lepom Brenom: Nisam kriv što je Boba ne j.be 20 godina!

104

Aca Lukas žestoko se posvađao sa Lepom Brenom, a svoju netrpeljivost prema koleginici pjevač je otkrio na društvenim mrežama, a sada su navodno procurile prepiske iz pjevačevog mobilnog telefona, koji je izgubio prije nekoliko dana.

On je, dopisujući se sa prijateljem na Instagramu, otkrio pravi razlog njegove žestoke svađe sa Brenom, koju danima proziva da je “protuva, cirkuzant i otvaračica usta”.

“Ovo ljudsko smeće i glibavo g*vno je meni dolazilo u kuću i radilo mi o glavi. Ovo g*vno, kojemi glumi najboljeg prijatelja. To đubre je držalo moje dijete u krilu dok je njenom tati radilo o glavi. A ja sam danas za njenog Viktora spreman da ubijem! Nije on kriv što mu je keva najveće g*vno i najlošiji čovjek kog sam upoznao. Takav smrad se ne rađa”, piše navodno Lukas u porukama.

On zatim poručuje kako Brena nije merodavna da dijeli bračne savete, jer ni u njenom braku sa Bobom Živojinovićem ne cvjetaju ruže: “Sada ću joj j**ati majku. Ja joj nisam kriv što je muž ne j*be 20 godina. Ona je baba koja bi da bude djevojčica. Krvi ću joj se napiti. Hoću da je mučim!”

Lukas navodi da Brena nije dolazila na posao dok je on bio u žiriju ,Zvezda Granda” jer se plašila da će ga sresti!

“Tu smrdljivu d*olju čekam dvije godine na zicer. Ja bih joj se naj**ao majke u lice, ali g*vno bježi od mene jer zna šta je čeka. Tokom moje posljednje sezone u ‘Grandu’, ona kao gazdarica nije došla ni na jedno snimanje jer se boji! Ne smije od mene u svoju kuću da dođe, a nije smjela ni da me izbaci jer je želja za parama najveća, više ih voli i od djece. U međuvremenu je pokušala da mi smjesti još zvrčki, a sada mi se namjestila i nema tog čovjeka koji će me spriječiti da joj se us*rem u život”, pisalo je navodno u porukama.

On se zatim osvrnuo i na njihov posljednji sukob, koji se desio tokom ,,Mjuzik vika” na Ušću, tvrdeći da je Brena tražila od organizatora da se nikako ne sretne sa njim.

“Ona je zlobna, zavidna i sujetna. Živi kao g*vno, jer zbog svoje bolesne sujete doživljava debakle od ljudi koji su sada vasiona. Ne može da podnese da je historija, pa je, glumeći lažnu veličinu, tražila od organizatora da dok ona ne prođe, Lukas bude zatvoren u bekstejdžu. Krivo joj je što pjeva prije Lukasa, jer bi u suprotnom pjevala pred praznom poljanom”, piše u Lukasovoj prepisci.

.

.

.

.