Ovaj nervni bolesnik nek pop.ši! Kako bi ga k.rao! Janjuš bijesnio na provokacije Bojana Tomovića, a onda dobio šok poruku! Objavljena cijela prepiska! (FOTO)

84

Crnogorski pjevač Bojan Tomović, koji boluje od bipolarne bolesti, prvo se preko medija prepucavao sa zemljakom Vladimirom Tomovićem, a sad je objavio na društvenim mrežama prepisku sa Janjušem, koji ulazi u Zadrugu 3.

Međutim, pjevač u posljednje vrijeme često proziva javne ličnosti u svojim statusima, a spekulisalao se da je sve to zbog ulaska u “Zadrugu 3”, ali ništa od toga. On je odlučio da stavi tačku na sve spekulacije o njegovom boravku u rijalitiju, i tako potkačio neke od učesnika, te je istakao da on nije njihov nivo.

“I po 101. put: Ja ne ulazim u Zadrugu! Zar da dozvolim sebi da se spustim na nivo tzv “lepog” Miće, Vladimirke, baba Zorke i tako nekog Janjuša? Nema tih para!” žestoko je odbrusio Tomović.

Janjuš mu je navodno odgovorio na prozivke putem Instagrama:

“Onaj nervni bolesnik nek mi pop.ši”, a onda mu se Bojan lično obratio preko poruka, a onda je nastao čitav haos.

On je sve to objavio na svom Fejsbuku.

Kao što ćete vidjeti u priloženim fotografijama, psovki nije manjkalo, a Janjuš je Tomoviću poručio kako će ga ka.rati,nabiti na k…. i voziti po Crnoj Gori.

Inače, produkcija Zadruge se prije par dana oglasila i rekla kako je Bojan Tomović na sve načine pokušao doći do ljudi rijalitiji kako bi ga ubacili u isti, ali da čelnici nikada nisu bili zainteresovani za njegovo učešće.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.