Komšije otkrile šta Luna radi svaki dan, ostavlja li bakšiš, a jednoj ženi baš smeta što se doselila!

71

Luna Đogani (23) se odmah nakon “Zadruge 2” uselila u svoj stan na Novom Beogradu, a njene komšije podijeljene su oko toga kakvo mišljenje imaju o njoj. U frizerskom salonu blizu zgrade kozmetičarka Ivona imala je lijepe riječi za Đoganijevu.

– Luna je naš redovan gost. Dolazi kod mene bar jednom mjesečno na sređivanje noktiju. Radim joj klasične stvari, pedikir i “frenč”. Strpljiva je, ljubazna i fina. Pozitivna je veoma, uvijek nasmijana i dobro raspoložena. Dolazi i sa majkom Anabelom, ali i sa Markom Miljkovićem. Uvijek ostavi bakšiš – kaže Ivona.

– Ne znam šta se piše po novinama, ali njih dvoje djeluju skladno i sretno. Stalno sjede ispred salona sa Ilijom, lijepo se druže i sve protiče u lijepoj atmosferi – dodala je na temu Lunine veze sa Markom Miljkovićem.

Radnica iz poslastičare nema ništa drugačije mišljenje o Luni.

– Luna je moj čest posketilac. Stalno sjede ona i Marko tu ispred salona koji drži njen drug, pa često svrate i kod mene. Kupuju kolače i kafu, a najviše sladoled. Fini su, ljubazni i ponašaju se kao sav običan svijet – rekla je ova žena.

Konobarica Kristina iz obližnjeg kafića kaže da im je Luna čest gost.

– Ona dolazi stalno kod nas, nekad sa Anabelom, nekad sa Markom. Fini su gosti, nismo imali sa njima nikakvih problema. Uglavnom piju kafu, alkohol nisu naručivali do sada. Moram da priznam da su galantni i da ostavljaju dobar bakšiš – rekla je ljubazna djevojka.

Ipak, komšinica iz Lunine zgrade nije oduševljena zbog toga što se Luna doselila u kraj.

– Viđam je često kako šeta psa. Uvijek bude u nekom opuštenom izdanju, nesređena kosa, trenerke, bez šminke. Mada, ona ni u rijalitiju nije bila nešto uredna. Izgleda bezveze, iskreno. Meni ona nešto i ne smeta, ali primjećujem da druge komšije nisu zadovoljne što se ona ovdje doselila. Kad god prođe, prevrću očima – rekla je žena.

Nasuprot njoj, druga komšinica je sretna što ona i Luna žive u istoj zgradi.

– Luna je divno dijete! Gledala sam je u Zadruzi i podržavala je. Srećna sam što se doselila ovde. Šta god joj treba, tu sam za nju. Nisam čula do sada da se svađa sa Markom, iskreno da vam kažem – poručila je ova žena za Blic Scenu.

.

.

.

.

.

.