Ljuba ugrađuje nove duplo veće grudi, a tek da čujete koliko će je sve to koštati!

100

Ljuba Pantović zakazala je hiruršku intervenciju, u kojoj će postojeće silikonske implantate zamijeniti novim, i to većim.

Kako Rijaliti saznaje, Pantovićeva se uveliko priprema da po drugi put stane na ludi kamen, i to sa svojim izabranikom iz Švedske, sa kojim je u dugogodišnjoj vezi. Naime, fitnes instruktorka se već podvrgla hirurškoj intervenciji podizanju kapaka prije desetak dana, a kroz samo sedam dana će posjetiti jednu privatnu kliniku, gdje će uvećati grudi gotovo duplo.

– Ljuba želi da na vjenčanju izgleda tip-top. Linija joj je savršena, ali joj se grudi ne dopadaju. Tražila je od doktora da joj sadašnje implantate zamijeni većim i podignutijim. Dogovorili su se da joj stavi nove, takozvane 3D implantate, koji su se tek pojavili na tržištu, a koji koštaju 5.000 eura. Ljuba nije žalila para, rekla je da će cijeli honorar od “Zadruge” da uloži u svoj izgled, zato joj ni cijena nije predstavljala nikakav problem – rekao je izvor blizak Pantovićevoj.

Kako dalje izvor otkriva, intervenciju je zakazala posljednje nedjelje avgusta kako bi se oporavila do svadbe koja je u planu u oktobru.

U želji da provjerimo navode do kojih smo došli, pozvali smo bivšu zadrugarku, koja nije krila da će da ide pod nož.

– Poznato je da ja nikada ne krijem da sam nešto promijenila i da obožavam da se uljepšavam. Tačno je, zakazala sam intervenciju i jedva čekam da me vidite sa novim grudima – rekla je Pantovićeva.

.

.

.

.

.

.

.

.