KIJA JE LUNU NAZVALA “MALIM OLOŠEM”, Đoganijeva joj sada ODGOVORILA – spustila je ŽESTOKO! Nije ona jedina…

121

Pevačica i bivša zadrugarka Nadežda Biljić doživela je incidnet od strane svog dečka Tomislava Panića sa kojim je živela u prvoj i drugoj sezoni rijaliti programa “Zadruga”. Sve se dogodilo pre nekoliko dana u njenom stanu na Banovom brdu, nakon što su se njih dvoje vratili iz provoda.

Tada su se pojavile i poruke u kojima je pobednica “Zadruge 2”, Luna Đogani, navodno rekla da je Nadežda zaslužila sve to, kao i da ju je stigla karma.

Luna je to oštro demantovala i istakla da te poruke nije ona poslala, već da je reč o foto-montaži.

Tom prilikom oglasila se i Kristina Kija Kockar, bivša supruga Luninog nekadašnjeg dečka Slobe Radanovića.

Pobednica prve “Zadruge” tada je pobednicu drugog serijala nazvala “malim ološem”, a sada je Đoganijeva odgovorila suparnici.

– Ja se neću spuštati na taj nivo, opet kažem, svi ti ljudi… Nije ona jedina, ima dosta njih koji se kače. Već danima pišu neke romane na storijima. Hvala im što mi posvećuju toliku pažnju na njihovim Instagramima. Ja znam šta je istina i ne može da me pogodi laž, pogotovo ne od takvih osoba. Meni je drago da je Nadežda ta koja meni veruje. Pred Bogom sam čista, znam da nisam tako nešto ikada mogla da izjavim. Oni koji su to uradili, njima na čast. Oni to nose na svojoj duši – rekla je Luna.

.

.

.

.

.

.