18/08/2019 - 02:08


ROBERT SE SREO SA SESTRAMA NA ŠABANOVOM GROBU: Šaulićev vanbračni sin iskreno o porodici, Goci i nasledstvu, riješio da angažuje ADVOKATA zbog ovoga!

 

Robert Šaulić otkrio je detalje susreta sa sestrama Sanelom i Ildom i bratom Mihajlom, ali i šta će zatražiti da dobije sudskim putem kao Šabanov sin.

Prošlo je 6 meseci otkako je Šaban Šaulić umro posle teške saobraćajne nesreće, a Robert je posetio njegov grob.

“Ja sam danas posetio očev grob. Tamo sam sreo ostalu Šabanovu decu, mog polubrata i polusestre. Tamo su bili i Mihajlo, Sanela i Ilda. Niko od njih mi nije prišao, niti me pitao kako sam. Jedino mi je Sanela rekla kad je odlazila: ”Doviđenja, sve najbolje”. To je bilo sve što je izustila, a onda su svi otišli. Ja sam stajao sa jedne strane, oni s druge, posle mi se pridružio i Hasan Dudić na groblju”, otkriva Robert Šaulić, a na pitanje da li je sudskim putem zatražio da učestvuje u raspodeli nasledstva kaže:

“Ništa ja ne tražim i ne očekujem, ali smatram da imam pravo na neke stvari kao Šabanov sin, eto bar neki stan u Beogradu ili Zrenjaninu. Neću ni ja to što dobijem da odnesem u grob. Još nisam dobio poziv za ostavinu, ali očekujem ga i angažovaću advokata čim dobijem poziv i naravno da očekujem da ću nešto dobiti iako sam vanbračni sin.”

.

.

.

.

.

 
POVEZANO