18/08/2019 - 02:05


KAKVA SI TI MAJKA? GOVORILA SI DA TI JE ZLATNA ONA STVAR! Gledateljka brutalno napala Draganu Mitar, a ovako je ona reagovala!

 

Dragana Mitar otvorila je du┼íu o svom privatnom ┼żivotu i posledicama koje je pretrpela od biv┼íeg mu┼ża Sini┼íe Dragutinovi─ça.

Bivša zadrugarka dobila je podršku od mnogih, ali je jedna gledateljka ipak zamerila Dragani ponašanje u rijalitiju.

“Kakva si to majka? Govorila si da ti je zlatna ona stvar, iznela si sve porodi─Źne stvari. Koliko nisi bila s sinom i sad ga ostavlja┼í? Krije┼í se iza toga ┼íto govori┼í sve vreme o Jovanu”, govorila je gledateljka.

“Mi ako smo majke, ne smemo da ┼żivimo, samo dete i ku─ça? Ja sam iznela sve, dosta ljudi la┼że. Nema ┼íta da se krijem. Jovan je moj centar sveta. ┼Żelela sam da zaradim pare, ne ┼żelim da zavisim od nekoga, nisam mogla posebno da se ostvarim poslovno. Na┼ía kola su zara─Ĺena zajedno u braku, kupili smo neke stvari od svadbe. Je l’ treba dete i ja da ┼żivimo na ulici?”, odgovorila je Mitrova.

“Nisu ni ┼żene cve─çke, mnoge ┼żene izazivaju mu┼íkarce. Sini┼ía je bio poni┼żen vi┼íe puta, a od tebe nema gore”, dodala je ljuta gledateljka.

“Hvala gospo─Ĺo, pozdrav za va┼í kraj”, nezainteresovano je rekla Dragana u “Narod pita”.

.

 
POVEZANO