Luna uzvratila udarac Slobi, pa potkačila i Kiju: Đoganijeva se konačno obračunala sa bivšim supružnicima!

93

Pobjednica druge sezone “Zadruge”, Luna Đogani, sinoć je bila gost kod Milana Miloševića u studiju i odgovarala na mnogobrojna pitanja koja su zanimala čitavu javnost.

Povod njenog dolaska u Šimanovce je promocija prve pjesme “Deveti krug”.

Njen prvenac broji milionske preglede na Jutjubu i u “trendingu” je u svim zemljama u regionu.

Neki su je prozivali da to nije njen glas i da je pjesma bezveze, međutim, veći dio publike je oduševljen kako zvuči Luna u ulozi pjevačice.

Voditelj je otkrio novopečenoj pjevačici da joj je njen bivši dečko Sloba Radanović čestitao na uspjehu, ali da nije želio da komentariše pjesmu, jer kaže da je nije čuo.

Luna se iznenadila i poručila sljedeće:

Ja mislim da je čuo, ali stvarno me ne zanima. Ja svačiji uspeh ispratim i pohvalim, rekla je Luna.

Onda se osvrnula na uspjeh njene suparnice Kristine Kije Kockar, i prokomentarisala ko je uspješniji u muzičkom svetu Kija ili Sloba.

Ja nisam kompetentna da o tome pričam. Nekako sam sve prevazišla. Ne gledam ih kao konkurenciju, ne gledam nikoga. Fokusiram se samo na sebe. Ja ne gledam ovaj posao kao takmičenje. Ne želim da osporavam ničiji uspjeh. Ja nemam vremena to da gledam. Ne treba nikoga da ponižavamo i osuđujemo to što neko radi. Ja nikome na svijetu ne želim loše i isto tako očekujem da meni ljudi žele dobro, objasnila je Đoganijeva.

.

.

.

.

.