POBJEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA! Luna otkrila šta se dogodilo kada su ona i Miljković naletjeli na Slobu! (VIDEO)

68

Milan je upitao Lunu da otkrije sve o susretu nje i Marka Miljkovića sa Slobom Radanovićem i njegovom novom devojkom u bioskopu.

To je bilo kao u nekoj španskoj seriji situacija. Ne znam šta više treba da se desi. To je bilo u tržnom centru, poslednja projekcija tog filma. Ja sam otišla sa Ilijom i Markom, to je bila poslednja projekcija, kada nema nigde nikoga. Ušli smo u salu, sala je bila prazna, možda je bilo petoro ljudi. Počela sam da jedem kokice i meni Ilija kaže: “Je l’ ti poznat ovaj dečko?”, a devojka iza mene: “Slobo, kupi mi sok”. Ja se okrenem ka njoj, pogledam u njega. On je zastao, pogledao u nju i samo otrčao niz stepenice. On ima svoju verziju, ja imam svoju istinitu. On je sišao niz stepenice. Meni je bilo smešno. Od toliko sala, filmova, dana, da smo se baš našli na tom mestu. Marko, ja i on i njegova nova devojka. Nakon toga se on vratio, posle filma svako svojoj kući. Marko i ja smo se smejali. Oni su bili iza nas. Horor film u sali – otkrila je Luna, pa ispričala da li i dalje čuva prepiske sa Slobom.

Imam novi telefon, nemam ništa više. A ni ne treba mi. Šta će mi to? Da hoću nešto da gledam, imam Jutjub. Kupila sam novi telefon, sve je novo – rekla je Luna.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

.

.

.

.

.