OGLASILA SE PRODUKCIJA: Dušica Jakovljević objavila kada POČINJE ZADRUGA 3! (FOTO)

276

Druga sezona rijaliti programa “Zadruga” se nedavno završila, a odmah su krenule spekulacije kada će početi treća. S obzirom na to da su prethodne sezone privukle veliku pažnju publike, odmah su počele pripreme i za narednu.

U javnosti su krenula šuškanja ko bi se mogao naći u narednoj sezoni rijalitija.

Kako je do početka “Zadruge” ostalo još malo vremena, polako se kompletira spisak učesnika. Šuška se da će se u Imaginarijum useliti Nataša Šavija, Ivana Stamenković Sindi, Zoki Šumadinac, pobednik “Velikog brata” Darko Spejko, Nenad Čanak, Jelena Jevremović, Katarina Živković, Jelena Kostov, Dragan Marinković Maca, Tamara Đurić… A tu će biti i neki od starih učesnika: Mina Vrbaški, Jelena Krunić, Eleonora Miljković, Filip Đukić, Marija Ana Smiljanić… Sve ukupno, zajedno sa Lidijom, Afrikom, Anom, Davidom, Dejanom i Dalilom – spisak od 21 učesnika.

View this post on Instagram

Dobro jutro mačići! Da mi je neko rekao da cu se nakon dana u kojima sam spavala po 12 sati, ustati u 6 da bih videla jedan od meni omiljenih istorijskih gradova, Kartaginu, rekla bih mu da cu se sigurno uspavati i zarad par sati dodatnog sna odustati od onog visegodisnjeg. Ali, Ogi je rekao: “Ustaj!” i evo me u haljini by @zorana_vujanic cekamo bus i krecemo u novi avanturu! Jer, to je poenta zivota! Nema spavanja, hajde da steknemo nova iskustva i saznanja sa kojima cemo graditi sebe u narednom periodu! Hanibal je krenuo odavde na veliki Rim, red je da ga ispostujemo za tu srčanost! Sa noktima boje neba by @salon_lepote_mademoiselle ☁️ Dress by moja fantasticna @zorana_vujanic ⚡️❤️

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on

Sada se oglasila i voditeljka Zadruge, Dušica Jakovljević, na svom Instagram profilu. Ona je podelila video u kom se obraća onima koji su joj pisali da su se uželeli da je gledaju na TV-u.

Najavila je da uskoro počinje treća sezona Zadruge.

.

.

.

.

.