NIKO MI OVO NEĆE UPROPASTITI I SKINUTI MI OSMJEH SA LICA: Đoganijevu optužili da NIJE PJEVALA u svom prvijencu, a evo šta ona kaže!

84

Luna Đogani nije krila sreću zbog svoje nove pesme i kaže kako je veoma zadovoljna svojim uspehom.

S obzirom na to da se spekulisalo da je pesma posvećena Slobi Radanoviću, ona je otkrila i da li je to istina.

“Zbunjena sam, nisam svesna da se ovo dešava. To je osećaj koji ne može da se opiše, kada znaš da si uspeo, nema lepšeg osećaja od tog. Bolje je nego što sam očekivala. Pokušala sam da prenesem emociju, a pesma je posvećena meni i onome što mi se desilo u “Zadruzi 1″. Mislim da sam uspela u tome”, izjavila je Đoganijeva.

Mnogi pišu da pesmu nije otpevala Luna, a ona je rekla šta misli.

“Milion puta sam pričala da će ljudi koji ne vole uvek tražiti manu, problem, nešto što ne valja. Šta god sam pokušala uvek nešto nije valjalo. Kada sam imala butik, govorili su da kopiram, a sada da moju pesmu peva majka, baba, ti Milane. Mene ne pogađa kada znam istinu. Niko ne može ovo da mi upropasti i skine mi osmeh sa lica”, izjavila je Luna u “Narod pita”.

“Moj menadžer nije hteo da prihvata ponude dok ne izbacim pesmu, to je veći profesionalizam. Da stanem na scenu i zapevam. Ja sam zamislila da moj početak bude na visokom nivou, hoću da tako i ostane. Kada se euforija završi, radiću, poželjna sam i to mi je drago. Najviše sam zahvalna Bogu i hvala mu što sam srećna, živa i zdrava”, kaže Luna.

.

.

.

.