PAO PRVI MILION: Vidite za KOLIKO sati brže od Kije je Lunina prva pjesma stigla do te brojke

159

Možda bi njih dve rekle da ih ne interesuje i da je glupo porediti ih, ali mi ćemo to ipak uraditi. Jer, obe su pobednice “Zadruge” – jedna prve, a druga druge sezone. Obe pre rijalitija u Šimanovcima nismo baš mogli da zamislimo kao pevačice – i to sa toliko broja pregleda na Jutjubu.

I kad na sve to dodamo veliki rivalitet (u ljubavnom trouglu oko Slobe Radanovića), jasno je da je i te kako logično uporediti početak pevačke karijere Lune Đogani, sa početkom Kristine Kije Kockar od pre godinu dana.

Luna je 15. avgusta 2019, objavila prvenac “Deveti krug”, a pre nešto više od godinu dana, 20. jula 2018, Kija je pustila duet sa Ministarkama “Ne vraćam se na staro”.

Obe novopečene pevačice su se odlučile za istu temu – tačnije, istu osobu o kojoj će pevati: Slobu Radanovića (kako da ih onda ne uporedimo?), a iščekivanje javnosti je bilo veliko u oba slučaja. Neki da vide, neki da slušaju kao omiljenu pesmu, a neki da kritikuju i vode ratove na društvenim mrežama.

Devet sati je Kiji ukupno bilo potrebno za da dospe do miliona i do prvog mesta na trendingu.

Iz Luninog producentskog tima stižu vesti da je i Luna stigla do milion, ali za čitavih sedam sati – dva sata brže od rivalke (objavljena u 14, a milion oko 21 sat). Na Jutjubovom brojaču stoji da pesma u trenutku objave producentskog tima ima oko 650.00 pregleda, ali Jutjubu treba vremena da učita preglede, pogotovo kod ovako gledanih snimaka.

Ostaje nam da vidimo koja će od njih dve imati bolju karijeru i čija će duže trajati – počeci su im svakako furiozni.

.

.

.

.

.