14/08/2019 - 00:58


Klupko se odmotava: Isplivala nova fotografija Ane Kora─ç i Filipa Mijatova!

 

U ÔÇťZadruzi 2ÔÇŁ vodila polemika oko biv┼íih partnera Ane Kora─ç, a najvi┼íe se spominje ime njenog nekada┼ínjeg de─Źka Filipa Mijatova.

Kora─çeva je u nekoliko navrata govorila da su njih dvoje samo prijatelji i da ju je on mnogo puta proganjao, maltretirao i uhodio, ali da ona nije ┼żeljela da bude sa njim, te da su ostali samo u drugarskim odnosima. Filip je sve ovo demantovao, a kao dokaz prilo┼żio je i fotografije sa Kora─çevom, na kojima se jasno vidi da su njih dvoje mnogo vi┼íe od prijatelja. Najnovija fotografija koja je osvanula na njegovom profilu potvr─Ĺuje ovu pri─Źu, jer su na njoj Ana i Mijatov veoma prisni, toliko da joj on ─Źak dr┼żi ruku na grudima.

Pored fotografije sa Kora─çevom, Filip je objavio jo┼í jedan selfi, ovoga puta sa Banetom ─îolakom. Naime, na ovoj objavi se jasno vidi da su njih dvoje izuzetno bliski i da ne postoji ni┼íta od onoga ┼íto je pri─Źala Kora─çeva, a to je da je Mijatov dosa─Ĺivao Banetu.

Podsjetimo, Filip Mijatov je nedavno objelodanio to da je Kora─çevoj redovno upla─çivao velike sume novca, kao i to da su ─îolak i njegova tada┼ínja djevojka Zerina He─ço ─Źesto uzimali njegov automobil, kako bi se fotografisali i u┼żivali u luksuzu, ┼íto samo dokazuje da su bili u izuzetno bliskim i prisnim odnosima.

I pored toga, Mijatov je objavio još nekoliko fotografija sa Minom Vrbaški, te nema sumnje da se sa svim zadrugarima dobro poznaje.

.

.

.

 
POVEZANO