S nama se niko nije šalio, pa neće ni šatorska j.baljka! Majčino mlijeko ima da propi.aš, kalašturo: Nadeždi Biljić kamataši stoje za vratom!

88

Pjevačica i bivša učesnica rijalitija “Zadruga” Nadežda Biljić posljednjih dana dobija užasne poruke od opasnih kamataša od kojih je uzimala novac na zajam prije nekoliko godina, a koji nije vratila. Kada su vidjeli daje prije nekoliko dana preuzela ključeve škode koju je osvojila kao šestoplasirana u ovom rijalitiju, riješili su da joj naplate dugove koje su planirali da joj oproste.

Naime, Nadežda je prije dvije godine pozajmila novac od opasnih momaka, ali kako joj je poslovno išlo jako loše, a i u rijalitiju iz kog je pobjegla ostala je bez honorara, oni su se sažalili i prećutno oprostili dug. Međutim, kako za Rijaliti izvor otkriva, situacija se promijenila i Nadežda trpi već danima pravu torturu, ali i dobija ozbiljne prijetnje.

“Nadežda je pri završetku rijalitija ,,Zadruga 2″ osvojila šesto mjesto, čime je postala vlasnik automobila marke škoda. Iako je prošlo skoro mjesec i po dana od završetka pomenutog rijalitija, pjevačica je tek sada i zaista preuzela automobil. Ona se pohvalila na Instagramu objavivši sliku kako drži ključ u ruci. Da je ova objava bila mač sa dvije oštrice i da je njome probudila duhove prošlosti, govori podatak da Nadežda već danima ne mrda iz kuće, a kola je sakrila kod prijatelja u garažu da ne bi ostala bez njih. Naime, otkako je uzela ključeve i preuzela automobil, počeli su da pristižu prijeteći pozivi poruke, od kojih se diže kosa na glavi”, kaže izvor blizak pjevačici koji dalje nastavlja:

“Iako je Nadežda u prvi mah bila zbunjena i mislila je da se neko zeza s njom, poruke koje je dobijala narednih dana riješile su rebus. Shvatila je da su u pitanju njeni stari “drugari” s kojima ima neraščišćene račune.

“Nakazo, nećeš uspjeti ni kilometar od kuće, gorjećeš zajedno s kolima. Ili ćeš da vratiš pare za koje se praviš blesava da ih duguješ ili ćeš zažaliti dan kad si se rodila. S nama se niko nije šalio, pa neće ni jedna šatorska j.baljka. Majčino mlijeko imaš da propi.aš, kalašturo raspala”, glasila je jedna od prijetećih poruka koje je Nadežda dobila.

“Plakala je, tresla se i pila lijekove za smirenje. Ona misli da će oni da se smire, da je neće mučiti i tražiti joj kola umjesto para koje duguje. Čak razmišlja da potraži pomoć mnogo moćnijih prijatelja kako bi ove kamataše koji joj prijete smirili i zamolili da joj ne uzimaju kola i ne prijete joj više”, završava naš izvor.

Nadežda nije željela da govori o ovoj temi.

.

.

.

.

.

.