DUŠICA JAKOVLJEVIĆ POKAZALA OBLINE: G*za za medalju, struk kao praćka!

140

Voditeljka „Zadruge“ uživa s ćerkom i sinom u Tunisu, odakle postavlja fotke na Instagram i dobija pregršt komplimenata.

Dušica Jakovljević ponosno se skinula na plaži, a kako stvari stoje, imala je i šta da pokaže.

Voditeljka je otputovala s porodicom u Tunis, a više je nego srećna što izgleda izazovno u kupaćem kostimu. Malo pre nego što je Dušica otišla na more, otkrila je da se isplatilo što se pridržavala instrukcija nutricioniste, pa joj sada lepo stoji bikini. Malo je reći da je voditeljka “Zadruge” baš lepo zategla g.zu i struk, a bujne grudi su joj u prvom planu.

Za pola sata njene fotografije su prikupile čak 1.000 lajkova na Instagramu, a Jakovljevićka je obećala da neće više da zatrpava fanove izazovnim slikama.

– Neki su dani samo bolji od ostalih. Isto je i s telima – skromno je poručila Dušica, koja je prilično nabacila boju za kratko vreme na letovanju.

Ipak, osim s.ksi zadnjice, butki i grudi, voditeljka televizije Pink istakla je i tetovaže, koje ima po celom telu, pre svega one na stomaku. Njeni fanovi pohvalili su joj izgled, te je dobila brojne komplimente i srca.

.

.

.

.

.

.