ZMBT: Fanovi se probudili, Mensur na vrhu tabele!

252

Mensur Salkić, poznatiji kao Growe, ove sezone nam je odlučio pokazati svoj zaista ogroman talenat koji posjeduje kroz učešće u show-u ”Zvijezda možeš biti ti!” gdje se od samog početka vodi kao jedan od najboljih vokala.

55

Iako je odmah u top 36 osvojio srca mnogih fanova svojim glasom, Growe dugo nije bio prvi na konačnom poretku upravo zbog manjka glasova, pa se uglavnom provlačio zahvaljujući svom trudu, koji je i više nego očigledan, odnosno ocjenama žirija.

Ove sedmice, za izvedbu relativno teške pjesme “Zavet” Milana Topalovića – Topalka, po običaju dobio je odlične ocjene tj. set od četiri desetke.

Međutim, izgleda da je došlo ono vrijeme kada se fanovi svih učesnika bude, pa tako i Mensur broji 1 718 glasova, što je za svaku pohvalu, s obzirom da nam je veliko finale show-a sve bliže i bliže!

Ako ste i Vi jedan od Mensurovih navijaća, i mislite da on zaslužuje svoje mjesto na broju jedan, onda telefone u ruke i dokažite mu to glasovima, jer on kao i svi ostali učesnici od virtualne ljubavi i podrške, nema apsolutno ništa! 090 820 808

E. Dautović