Finale ‘Zvezda Granda’ u Zenici?!

197

arena_zenica_850348217

Najgledaniji muzički šou u regiji “Zvezde Granda” uskoro ulazi u završnicu. “Grand produkcija” na čelu sa Sašom Popoviće već uveliko traga za idealnom lokacijom na kojoj će se održati kruna ovog takmičenja, a prema onome što se, za sada samo špekulira, finale bi se moglo upriliči u Bosni i Hercegovini!?

Inspirisani prošlogodišnjom pobjedom Kakanjca Amar Jašarspahića i veličanstvenim koncertom u njegovom gradu kojem je prisustvovalo gotovo 50.000 posjetilaca, u “Grandu” ozbiljno razmišljaju da taj “kapital” u ovoj sezoni “oplode”. Pogotovo ako se zna da se u ovogodišnjem takmičenju prijavio veliki broj Bosanaca i Hercegovaca u obje konkurencije pa je i logično da bi udržavanjem finala u našoj zemlji imali ogroman broj publike.

Špekulira se da bi se osma sezona ovog takmičenja mogla završiti velikim spektaklom u sarajevskoj “Zetri” ili u zeničkoj “Areni” . U “Grand produkciji” također jako su zadovoljni kako je prošao Jašarspahićev koncert u Zenici prošle godine kada je “Arena” bila dupke puna.

Generalni menadžer ‘Zvezda Granda’ za BiH već radi na pravnim stvarima za finale u Gradskoj areni Zenica. U telefonskom razgovoru sa njim željeli smo to i provjeriti. Ipak, on to nije htio demantovati ali ni potvrditi, nastojeći da lokacija i zvaničan datum finalne večeri još uvijek ostane u tajnosti.

Izvor: Express Magazin