ANINA I DAVIDOVA VEZA PUCA ZBOG ČUVENOG SUKIJA?! Ovo je fotografija zbog koje Dragojević više ne može NI OKA DA SKLOPI: Vlada opšta PANIKA! (FOTO)

78

Čuveni Suki s kojim je Ana Korać bila povezivana tokom trajanja rijalitija objavio je fotografiju sa psom bivše zadrugarke, pa napravio opštu pometnju posebno među njenim i Davidovim fanovima. Kako se navodi, podigla se ogromna prašina jer niko nije znao šta će njen ljubimac kod Suada, te gde je David u tom trenutku.

Suad Keserović Suki se, inače, priprema za boravak u vili “Parova” pa se mnogi pitaju šta li se tek sprema da uradi. Između ostalog, šuška se da je Anina i Davidova veza zbog ovog poteza na tankom ledu.

“David je potpuno poludeo kada je video ovu fotografiju na društvenoj mreži, odmah je zvao Anu i žestoko su se posvađali! Njemu nije jasno zbog čega se ona tako ponaša kada je tvrdila da ga voli i da je to ljubav za ceo život! Čini se kao da je u strahu da ga ne ostavi zauvek i ode kod Sukija, ukoliko naravno on uopšte i želi da bude sa njom!” ispričao je Hepiju dobro obavešteni izvor.

.

.

.

.

.

.