“Seljaci, ja nisam operska pjevačica”: Karleuša žestoko po hejterima koje je šokirao njen kostim

112

Jelena Karleuša imala je nastup u Igalo, a za tu priliku obukla je provokativni kostim koji je više otkrivao nego prekrivao. Bilo je onih kojima se stajling JK nikako nije dopao, a pevačica je osula paljbu po svojim hejterima koji su je kritikovali.

– Hvala, Igalo. Opet sko pokidali. P.S., imam potrebu da se kratko obratim ovima koji su kao nešto šokirani mojim kostimom, pominju moju decu itd. Seljaci, ja nisam operska pevačica niti učiteljica u vašoj opštini, ja sam performer, ovo je scencski kostim koji je u skladu sa mojom muzikom i SCENOM. Ne idem ovako do supermarketa sa decom! Verujem da ste bar jednom u zivotu culi za Bijonse, Lejdi Gagu, Rijanu, Pink, Majli itd… pogledajte njihove scenske kostime… Možda je u vašem malom mestu ovo šokantno ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i nećete razumeti. Ali kad je već tako, idite pratite nekog drugog… smarate sa svojim malogradjanskim primitivnim stavom koji mene niti će promeniti niti usporiti. Naprotiv. Tek sam počela – napisala je JK.

Pogledajte i stajling Jelene Karleuše u Igalu:

View this post on Instagram

About last night 💥💥💥 HVALA IGALO! OPET SMO POKIDALI!#montenegro #swipeleft Ps(imam potrebu da se kratko obratim ovima koji su kao nešto šokirani mojim kostimom, pominju moju decu itd. Seljaci, ja nisam operska pevačica niti učiteljica u vašoj opštini, ja sam performer, ovo je scencski kostim koji je u skladu sa mojom muzikom i SCENOM. Ne idem ovako do supermarketa sa decom! Verujem da ste bar jednom u zivotu culi za Bijonse, Lejdi Gagu, Rijanu, Pink, Majli itd… pogledajte njihove scenske kostime… Možda je u vašem malom mestu ovo šokantno ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i nećete razumeti. Ali kad je već tako, idite pratite nekog drugog… smarate sa svojim malogradjanskim primitivnim stavom koji mene niti će promeniti niti usporiti. Naprotiv. Tek sam počela. 👋🏻👋🏻👋🏻)

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on