Kad zbog obrva ne smete međ’ ljude: Žena se spremala za odmor, a iz salona izašla kao strašilo

244

Odmor jedne mame uništila je kozmetičarka pošto je mušteriji napravila obrve zbog kojih je neodoljivo podsećala na “angry birds” lik iz igrice i filma. Kolin Ris (37) je naime imala iste obrve kakve ima Red odnosno crvena ptičica.

Kolin se spremala da sa porodicom provede odmor na Tenerifima, koji je platila 3.000 funti (oko 392.000 dinara). Dan pre polaska ranije otišla je na tretman posle kog nije htela da pozira na porodičnim fotografijama, jer ju se bilo previše sramota.

Da stvari budu još gore nije mogla ni da pliva, jer nije smela da kvasi obrve.

– Nisam znala da li da se smejem ili da plačem. Svi moji prijatelji i porodica mislili su da ličim na nešto “izletelo” iz igrice “Angry birds” – rekla je užasnuta Kolin. – Bila sam očajna, nisam mogla da uživam u odmoru. Inače često putujemo u Vels, a tada smo se baš radovali što idemo na neko novo mesto.

Kolin redovno sređuje obrve u kozmetičkom salonu jer je kao tinejdžerka obolela od alopecije (gubitka dlaka sa delova tela). I dalje oseća posledice, pa joj tako kosa raste sporije nego što je to uobičajeno. Kozmetičarka koja joj inače radi obrve je bila prezauzeta, pa je posao odradila devojka koja je tek počela da uči. Na svoj užas, primetila je, kad je sve bilo gotovo, da joj veći deo leve obrve fali.

– Bila sam histerična, plakala sam, vrištala “Hoće li neko ovo da popravi?”.

Početnica se izvinjala govoreći da je zabrljala.

“Uskočila” je druga kozmetičarka koja je rekla da bi pomoglo malo boje, s čim se Kolin složila. Ali, kada se drugi put pogledala u ogledalo izgledalo je da su dva debela puža golaća nacrtana iznad njenih očiju.

Tada je Kolin “pukao film” pa je izletela iz salona. U kolima je pokušala vlažnim maramicama da obriše boju sa obrva, ali se ona već bila osušila. Pošto su obrve bile tretirane voskom, boja je bila naneta direktno na kožu, od čega je dobila reakciju, pa joj je lice nateklo.

Zbog ovog iskustva, Kolin se pita da li će ikada više sređivati obrve u salonu.

(Telegraf.rs / Izvor: ladbible.com)