TREŠTI SINAN SAKIĆ, A ONA GA GRLI I BRIŠE MU SUZE! Stefan Karić oprostio se od voljene Dijane potresnim snimkom: Vidimo se u nekom drugom životu, TI SI ZA MENE POBJEDNIK! (VIDEO)

72

Stefan Karić dugo se zabavljao sa misicom Dijanom Milojković, koja je bila obolela od raka. Svojevremeno, kako bi joj pružio podršku, on se čak i ošišao na ćelavo. Kraj njihove veze mnogima je teško pao, ali Stefan očito nikada nije prestao da je voli.

Lepotica je izgubila opaku borbu, a on se od nje oprostio u suzama i potresnim snimkom iz prošlosti, kao i porukom koja je mnoge već rasplakala.

“Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad-tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice!”

“Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti, vidimo se u nekom drugom životu, u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru, Dijana moja. Zauvek tvoj Stefan!” poručio je on.

Inače, dugo se spekulisalo u medijima da je Karić Dijanu prevario sa Valentinom Vučićević, bivšom devojkom Slobodana Vasića. Međutim, Stefan je sve to demantovao i rekao da je bio veran misici i da je nikada nije prevario.