Ekskluzivno: Zoki Šumadinac i oni će praviti haos u Zadruzi 3!

92

Prvi koji se našao na spisku je Crnogorac Vladimir Tomović, bivši diskvalifikovani učesnik “Zadruge” i bivši dečko Stanije Dobrojević, ući će u treću sezonu rijalitija.

– Za njih ne znam, ali ja sam spreman – napisao je Tomović na svom Instagramu, a ispod je postavio anketu da fanovi glasaju da li su za to da uđe i, kako kaže, pokida sve.

Kontroverzni učesnik rijaliti-šoua “Farma”, “Parova”, kao i prve sezone “Zadruge”, Filip Đukić učestvovaće i u trećoj sezoni najpopularnijeg rijalitija u regionu. Naime, Filip je definitivno jedan od učesnika, a iz pouzdanih izvora saznajemo da je njegov honorar 3.000 eura mjesečno.

Kao jedan od učesnika koji najviše obećavaju navodi se žestoki momak Kristijan Golubović, ali i Stanija Dobrojević. Podsjećanja radi, njih dvoje su zajedno učestvovali u “Farmi šest”, gdje su bili i više od prijatelja.

Kao jedan od učesnika predstojeće “Zadruge” navodi se i Stefan Karić, koji je bio u šemi sa Kijom Kockar. On je potvrdio svoj ulazak, a podršku mu je pružila i njegova bivša.

Internet i Jutjub-senzacija Zoki Šumadinac takođe je jedan od sigurnih učesnika ovog hiper rijalitija. On je postao poznat po hit pjesmi “Autotjun”, sa kojom je pokorio estradu i postao faca broj jedan. Pored njega, u “Zadrugu tri” ulazi i kontroverzna pjevačica Nataša Maza, koja je prije nekoliko godina promijenila pol i od muškarca postala žena.

Za nju je javnost čula kada su isplivale njene prepiske sa bivšim policajcem Lepomirom Bakićem. Pored nje, stranu pjevačica braniće i bivša učesnica rijalitija “Parovi” Irma Sejranić, koja već ima profil Irma Zadruga tri na društvenoj mreži Instagram. Ona je u “Parovima” učestvovala nekoliko puta.