Pomirili se David i Dejan, a Dalila i Koraćeva poslale oštru poruku Aleksandri Subotić!

83

Zavađena braća Dragojević su se konačno pomirili. Nakon što je David sa djevojkom Anom Korać napustio “Zadrugu 2”, on se sreo sa mlađim Dejanom i pružili su jedno drugom ruku. Sa njima je naravno bila i Dejanova supruga, Dalila Dragojević.

Dalila je na Instagramu okačila njihove zajedničke slike uz komentar:

– Jer tvoja tuga i mene boli, više od svega brat te voli, jedina ljubav što vječno traje, ljubav je brata što bratu daje. Zajedno mi smo od malena, svuda sam te pratio ko sjena… I neka cijeli svet zna, za koga bih mogao da umrem ja.

Dalila je objavila i fotku sa Davidom, a u opisu je napisala:

– Kada snajka uhvati u svoje ruke – poručila je Dalila, a njen suprug Dejan je imao takođe poruku. I ubio bi za brata ako treba.

– Ko je tu kada te neće i kad dođu dani sreće, voli te više od sebe? Ko bi ubio za tebe, nikad neće da te preda, s poštovanjem ko te gleda? Dok njega imaš ti si jak, vjeruj mi odgovor je lak – to je tvoj brat – poručio je Dejan.

Nešto kasnije, Dalila je na objavila snimak sa Koraćevom dok u kolima pjevaju hit Seke Aleksić, “Poludela”, a mnogi su se zapitali da li su željele da pokažu da su njih dvije u dobrim odnosima, te da li je pjesma poruka za Aleksandru Subotić, budući da su pjevale dio pjesme čiji tekst glasi ovako:

“Poludela, al’ veruj mi, to nije kraj, svako svome jatu ide, da te moje oči ne vide, više ne vide.”