17/07/2019 - 00:54


Gledateljka uživo napala Maju Marinković zbog veze sa Rastom: Zadrugarka ispričala sve o aferi sa reperom!

 

Gosti u emisiji “Zadruga – Narod pita” su bili Maja Marinković, Marijana Zonjić, Stanija Dobrojević i Marko Marković. Voditelj Milan Milošević sa njima razgovara o svemu onome što se dešavalo proteklih deset mjeseci u najgledanijem rijalitiju “Zadruga 2”, a publika koja je svakodnevno pratila dešavanja u Bijeloj kući se uključuje u program uživo i postavlja im pitanja.

Gledateljka se uključila uživo u program i optužila Staniju da je sakrila da joj se Maja povjerila da je imala odnos sa oženjenim muškarcem i to sa popularnim reperom Stefanom Đurićem Rastom.

– Stanija, tebi se Maja povjeravala da je bila sa jednim oženjenim muškarcem na slovo S – krenula je gledateljka.

– To nije tačno, ona je šapnula, ta riječ nije da je bila oženjen, nego da je bio u zatvoru – odgovorila je Stanija.

– Izašlo je na jednom portalu da je bila sa Rastom – nastavila je gledateljka.

– Da je meni rekla to, ja bih joj sigurno prebacila u najvećim svađama – nadovezala se Stanija.

– Dobro veče, poštovana gospođo. To je laž, ja nikada nisam bila sa oženjenim muškarcem. Rekla sam da sam bila sa čovjekom koji je bio u zatvoru. Što se tiče toga, nisam mogla to nikada da izgovorim, jer bih lagala. Nikada nisam bila sa oženjenim muškarcem, to je uloga nekih drugih djevojaka u Bijeloj kući. Što se tiče Raste, pozdrav za njega. Ja sam snimala spot za Rastu, tu je bila njegova bivša djevojka Vida, koja je bila sa njim prije Ane. Demantujem to, nikada zaista nisam imala sa njim – poručila je Maja.

 
POVEZANO