17/07/2019 - 00:45


Teško oboljeli pjevač najveća zvijezda Zadruge 3: Tražio nemoguće uslove, svoje odaje, WC i može da krši najstrože pravilo! A sad brutalno vrijeđa Novaka Đokovića!

 

Pjevač Bojan Tomović (37) biće jedna od glavnih zvijezda Zadruge 3 koja počinje već početkom septembra.

Pjevač, koji je već mjesecima jedna od glavnih tema u regionu zbog priznanja da boluje od bipolarnog poremećaja, dobio je ponudu koja se ne odbija i ispunjeni su skoro svi uslovi koje je pjevač tražio – poseban apartman sa kupatilom samo za njega i njegovu malu maltezerku sa kojom Tomović ulazi u rijaliti.

Pjevač je zahtijevao i da ne bude kažnjavan nedjeljnim honorarom koji je, kako kažu zaista veliki, ukoliko ponekad zaspi preko dana zbog terapije koju koristi već 7 godina.

Zauzvrat publika može da očekuje šou, jer je poznato da su bipolarci kada su u plus fazi izuzetno zabavni, kreativni, hiperaktivni, nepredvidivi, dok kada su u depresivnoj, minus fazi, budu sasvim druga ličnost – duboko nesrećni, ranjivi, previše emotivni, brzo planu, tako da će publika i edukativno moći da vidi sva lica bipolarnog poremećaja – bolesti koju na zapadu zovu “bolest umjetnika” jer je mnogo svjetski poznatih zvijezda priznalo da boluju upravo od istog Britni Spirs, Maraja Keri, Džoni Dep, Mel Gibson, Ketrin Zita Dzons, Rene Ruso, Sting.

Bojanov cilj je da svojim ulaskom u rijaliti pokuša da ublaži stigmu i diskriminaciju ljudi sa mentalnim problemima koja je na Balkanu posebno izražena. Vjeruje da će svojim primjerom pokazati da se bolesti ne treba stidjeti, kao i da u rijalitiju nema normalnih, već samo nepregledanih.

Tomoviću će ovo biti drugi rijaliti, s obzirom na to da je prije 5 godina bio u Farmi odakle je diskvalifikovan nakon samo nedjelju dana zbog agresivnog ponašanja. Pjevač tvrdi da ovaj put neće dozvoliti da ga nebitni likovi isprovociraju.

Ono što je posebno zanimljivo priča se da će u Zadrugu ući i jedna poznata pjevačica sa kojom je Bojan svojevremeno bio u emotivnoj vezi, a kako je pjevač već nekoliko mjeseci razveden, ostaje da se vidi da li će stare strasti da se probude jer Bojan kaže da nema ništa protiv se.sa pred kamerama i smatra da je to normalna stvar.

Bojan Tomović je na društvenoj mreži Fejsbuk, gdje je veoma aktivan, poslije pobjede na Vimbldonu Novaka Đokovića napisao sraman status.

“Pita me sinovac za Đokovića: “Striko, a zasto ovaj čika pase travu ko krava?”, što se mnogima nije dopalo, pa su uslijedili komentari: “Sad si baš pretjerao”, “Imao sam visoko mišljenje o tebi, ali sada si pao jako nisko. To vjerovatno zbog toga što neko nikada neće postići takav uspjeh. Ne samo u tenisu, nego u bilo čemu. Ali kompleksi su čudo, to se ne liječi”.

 
POVEZANO