Sad su sve moralne, ne uzimaju poklone od momaka: Ana Korać je iz radničke porodice, a bogatstvo potrošila na operacije! Njen odgovor sve šokirao!

77

Ana Korać, koja je Aleksandri Subotić ukrala dečka Davida Dragojevića, nije omiljena zadrugarka, pa su je gledaoci zasipali provokativnim pitanjima u programu uživo, pa je tako jedna gledateljka željela da zna odakle joj novac za silne estetske operacije.

“Koliko sam shvatila iz te njene porodične priče, ona je dijete iz radne porodice. Samo me zanima odakle joj novac za te njene korekcije fizičke, kakve za veze ona ima sa Filipom?”, upitala je gledateljka.

“Više to pitanje. Ako imam stari auto, ja ću da uzmem novi auto, daš stari, doplatiš novi. Nemam ja toliko novca, ja sam djevojka koja je radila, koja se bavila modelingom. Naravno da, kada sam u vezi sa nekim, da mi kupi nešto, šta sad, svi su moralni, odbiju poklon od dečka”, odgovorila je Koraćeva.

Voditelj je spomenuo izvijesnog Filipa Viteza, koji je izjavljivao da je kupovao stvari, a Koraćeva je odmah sve to demantovala.

“Poznajem ga, ali ta priča nema veze sa mnom, to je takva glupost”, rekla je Ana.