Aleksandra se sve više razgolićuje: Otkad se porodila šeta polugola!

134

Folk pjevačica Aleksandra Prijović ovih dana ima pune ruke posla nakon što je poslije porođaja objavila nove pjesme, a otkad se zategla i vratila liniju, odmah se razgolitila!

Naime, mnogi su primijetili da se Prija poslije porođaja slobodnije oblači s obzirom na to da je do sada uvijek bila smjerno obučena, čak i na nastupima i velikim koncertima.

Pjevačica je za Srpski telegraf otkrila da je skinula čak 20 kilograma i da je to sve uspjela zahvaljujući činjenici da joj oko bebe pomažu bake kada je ona u obavezama do guše.

– Od trudnoće sam uspjela da skinem oko 20 kilograma, a mnogi mi govore da sam čak mršavija nego što sam bila prije nego što sam zatrudnila. Čim se Aleksandar rodio, počela sam da vodim računa o ishrani, pa sam generalno bila mršava odmah poslije porođaja. Da bih se što prije vratila u formu, mog sina najviše čuvaju bake dok sam ja na poslu i dok radim. Sada imam mnogo obaveza, promocija i nastupa, ali uz pomoć porodice je odlično što sve mogu da postignem – rekla je Aleksandra za naš list.

Inače, mnogi su primijetili da je Živojinovićka znatno promijenila imidž otkad je postala mama, pa sada svaku priliku iskoristi da se na nastupu ili na nekom javnom događaju razgoliti i pokaže atribute. Ona je nastupila u četvrtak uveče na festivalu Ulaz u minijaturnom šortsu i korsetu, pa su se društvenim mrežama brzo širili komentari u kojima su mnogi naveli da njoj nikako ne stoji takav stil oblačenja i da bi što prije trebalo da nađe stilistu ili da se vrati prethodnom fazonu.