LUNA I MARKO RADE ANABELI IZA LEĐA, OVO JE TAJNA NJIHOVE VEZE: Pobjednica rijalitija slagala porodicu, a već je smislila šta će napraviti sa Miljkovićem!

136

Luna Đogani je osvojila putovanje u Egipat za dve osobe, gde je rešila da otputuje sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, što posebno krije od majke Anabele Atijas.

Prijateljima i roditeljima je rekla da će putovati sama kako bi sredila misli i odmorila se od svega. Međutim, to nije istina.

“Ona je otputovala u Makedoniju na snimanje svoje nove pesme. Nakon toga se vraća u Beograd, gde će se sa Miljkovićem videti i razgovarati o svemu što se među njima dešavalo, a ostalo je nedorečeno. Budući da se nada da će među njima nakon tog razgovora ponovo biti sve u najboljem redu i da će obnoviti romansu, planira da krajem jula sa njim otputuje na jednonedeljno romantično putovanje u Hurgadu”, kaže dobro obavešteni izvor.

Lunina majka smatra da je njena ćerka pored Marka nesrećna i ne podržava tu vezu.

“Krivi ga za Lunine nervne slomove u “Zadruzi” i smeta joj razlika u godinama između njih”, priča dobro obavešteni izvor. Budući da je Lunin otac Gagi Đogani na Markovoj strani i da je sve vreme podržavao tu ljubav tokom trajanja rijalitija, postoji šansa da će njemu reći za svoj tajni plan.

Trenutno, jedino on podržava Lunu u nameri da se sa Miljkovićem pomiri.